Badges

Wil jij ook supergave badges op jouw profiel, zodat iedereen kan zien dat jij actief bent met je buren en bijdraagt aan de ontwikkeling van Thuisafgehaald? Op deze pagina vindt je alle informatie over onze badges en hoe je ze kunt verdienen.

Op Thuisafgehaald kun je op de volgende manier badges verdienen:

Door bij te dragen aan de Thuisafgehaald App

Thuisafgehaald is flink aan het sparen voor een App en daar is jouw hulp bij nodig! Lees hier meer.

Met de App kun je straks op je mobiele telefoon direct alle maaltijden zien die worden aangeboden, snel een verzoek indienen en als thuiskok afhaalverzoeken direct accepteren.  Alle heerlijke maaltijden te vinden onder de knop op jouw telefoon. Zo heb je Thuisafgehaald overal bij je.

Er zijn twee verschillende badges te verdienen:

Appsterbadge: Deze krijg je wanneer je 5 euro of meer bijdraagt aan de App.

 

 

App King badge: Deze krijg je wanneer je 250 euro of meer bijdraagt aan de App.

 

 

Door mee te doen aan Food Events

Bij Thuisafgehaald worden regelmatig acties en Food Events aangeboden. Hier kan iedereen die bij Thuisafgehaald aangesloten is aan meedoen. Wanneer jij je opgeeft voor een actie of Food Event en laat zien dat je hebt meegedaan, verdien jij de badge die daarbij hoort. Deze acties worden vermeld op de speciale pagina met Food Events die je ziet wanneer je inlogt.

Bio+ badge: Bied tussen 20 december en 3 januarieen Bio+ feestrecept aan op Thuisafgehaald en maak kans op een weekend logeren bij een bioboer! Let op: zorg dat Bio+ vermeld is in de titel van je maaltijd.

 

Irish Beef badge: Deze badge is te verkrijgen tijdens de week van het Iers stoofpotje. Wanneer je een heerlijk stoofpotje met Iers rundvlees aanbiedt in de week van 25 november en je hebt aangemeld op de activiteitenpagina, krijg je deze badge. Laat je creativiteit de vrije loop en kook het meest bijzondere stoofpotje! 

 

MonChou feestdagen badge: Tijdens de feestdagen heeft Thuisafgehaald samen met MonChou een actie gehouden rondom de overheerlijke dagen.  Voor elke maaltijd die gedeeld werd doneerde MonChou 1 euro aan de Thuisafgehaald App en kreeg de kok een mooie badge.

 

Spruitenbadge: Deze badge is te verkrijgen tijdens de Week van de Spruit. Wanneer je een maaltijd aanbiedt  in de week van 26 november tot en met 2 december met het woord 'spruiten' in de titel ontvang je een spruitenbadge. 

 

Dinnerparty badge: Deze actie wordt alleen lokaal gehouden in sommige steden. Een thuiskok heeft voor een aantal afhalers gekookt en samen hebben ze het gezellig opgegeten. Allemaal krijgen ze een Dinnerbadge.

 

 Koks collectief badge: Deze badge kun je krijgen als je samen met andere thuiskoks een maandlang samen hebt gekookt voor Thuisafgehaald. In verschillende steden is deze actie al gehouden.

 

Ik verspil geen voedsel badge: Deze badge wordt uitgedeeld bij acties en activiteiten die ervoor zorgen dat voedsel niet verspilt wordt. Bijvoorbeeld tijdens een actie in Amsterdam waar thuiskoks gingen koken met voedsel van bedrijven dat men anders weg zou gooien.

 

Buurtbadge: Heeft een leuke activiteit in zijn of haar buurt gedaan.

  

 

Fairtrade week badge: Deze badge is te verkrijgen tijdens de Fairtrade Week. Wanneer je een maaltijd aanbiedt  in de week van 26 oktober tot en met 3 november met het  woord ‘fairtrade’ in de titel, zodat afhalers ook bewust kunnen kiezen voor een fairtrade  maaltijd, ontvang je de badge. Voor kookinspiratie met fairtrade producten kan je kijken op fairtrade.nl/recepten 
V
oor 1x per dag fairtrade te eten, maak je al het verschil. Tijdens de Fairtrade Week dagen we je daarom uit om een maaltijd aan te bieden met minimaal één fairtrade ingrediënt. Meer mag natuurlijk ook ;)  Onder de deelnemers verloten we elke dag een shopper met culinaire fairtrade producten. 

 

 Voor het gebruik van sommige plaatjes (Icons) moet Thuisafgehaald een link (backlink) plaatsen naar website van de originele ontwerper. Je vindt deze backlinks hier.