Met de U-Pas maaltijden betalen in Utrecht e.o.

We vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van Thuisafgehaald.nl. Daarom kun je nu ook met een U-pas betalen als je maaltijden bij een thuiskok in je buurt bestelt.

Wat is de U-Pas?

De U-Pas is een kortingspas voor bewoners van gemeentes Utrecht, Houten, Stichtse Vecht, De Bilt, IJsselstein met een laag inkomen. Als je een U-Pas hebt, ontvang je een persoonlijk tegoed dat je kunt besteden bij aangesloten organisaties. Het U-pas tegoed kun je sinds kort ook gebruiken bij Thuisafgehaald.nl om maaltijden bij thuiskoks te bestellen. Je krijgt met de U-pas, naast het tegoed,  ook korting op activiteiten zoals sport, recreatie en cultuur. 

Betalen met de U-pas | Thuisafgehaald

U-Pas tegoed

Hoeveel tegoed er op de U-pas staat, hangt af van je leeftijd en van de gemeente waarin je  woont. In je account vind je het tegoed en een overzicht van waarvoor je je U-Pas hebt gebruikt.

Hoe vraag je een U-Pas aan?

Op de site van de gemeente Utrecht vind je de voorwaarden van de U-pas en vraag je een U-Pas aan voor jezelf of voor gezinsleden.

Hoe gebruik ik mijn tegoed op Thuisafgehaald?

Met een U-pas kun je maaltijden bestellen met een specifieke datum. Dit doe je als volgt:

  1. Maak een Thuisafgehaald account aan. Je ontvangt daarna via email maaltijden uit je buurt. Ook kun je zoeken op je postcode om maaltijden uit je buurt te vinden.
  2. Heb je een lekkere maaltijd gevonden? Klik op de gele knop ‘Bestellen’ of op de maaltijdpagina klik je op de gele knop ‘Afhalen’. Je kunt op de bestelpagina het aantal porties en opmerkingen invoeren. Klik daarna op ‘maaltijd afhalen’ 
  3. Je gaat nu naar de betaalpagina waar je de gegevens van je U-Pas kunt invoeren en betalen. Dat ziet er als volgt uit:u-pas als betaalmiddelLet op! Vul bij het pasnummer alle 19 cijfers van je pasnummers (staat op de pas) in en bij de pincode de 6 karakters op de achterkant van uw U-pas (onder de kraslaag). Hierna klikt u op “voeg cadeaukaart toe”.
  4. Na betaling ontvang je de gegevens van de thuiskok waar je de maaltijd kunt afhalen.
  5. Eet smakelijk! Je kunt een bedankje achterlaten om je ervaringen te delen en andere Thuisafgehaald gebruikers te laten weten hoe je de maaltijd hebt ervaren.

Meer weten of hulp nodig bij het registreren op Thuisafgehaald.nl of betalen met de U-Pas?Neem contact op via chat of bel 06 83447197.

Handige Links

Hoe werkt bestellen op Thuisafgehaald?

Betalen voor een maaltijd op Thuisafgehaald