Eten van Margot

0(0 reviews)

Americaans, Biologisch, Desserts, Italiaans, Latijns-Amerikaans, Mediterraans, Mexicaans , Midden Oosters, Nederlands , Ontbijt & Lunch , Spaans , Veganistisch, Vegetarisch | Minimaal 4 / maximaal 45 personen

Schermafbeelding 2019-06-08 om 18.07.39
IMG 4488
WhatsApp Image 2019-06-02 at 13.04.43

Ik ben Margot en kook al jaren voor kleine en grotere groepen. Lekker, gezond, betaalbaar en verassend eten is mijn passie en ik deel deze graag.

Alles van mij is altijd echt helemaal homemade. Mijn oma zei altijd als ik voor haar kookte: 'Ik proef je handjes', zij haalde mijn gerechten er altijd uit!

Ik laat me door van alles om me heen inspireren. Een verre reis, een etentje bij vrienden, op de opbrengst uit mijn moestuin, een kookboek wat ik cadeau krijgt... noem maar op! Ik kook graag en vaak en meestal is dit Mediterraans. Na een lange rondreis door Zuid Amerika zijn ook hier invloeden van terug te vinden.

Ik heb de afgelopen jaren al veel leuk en lekkers gekookt ook via deze website en vind het nog steeds leuk. Soms ben ik er extra druk mee, bijvoorbeeld rond de feestdagen en als ik help bij diverse cateringen. Zo heb ik verjaardgsdiners gecaterd maar ook al veel voor filmsets en theatershows gekookt. Ik ben een echte thuiskok die vooral woest enthousiast wordt van Italiaans eten. Daarnaast experimenteer ik met allerlei keukens. Cateren en koken vind ik fantastisch om te doen en ik word altijd enthousiast van een nieuwe aanvraag. ik ben flexibel en denk graag mee, dus stuur me gerust een bericht, ook als ze nog niet zo'n strak omlijnd plan hebt wat je precies zoekt. De grootste catering die ik deed was voor een mannetje of 45, dus ook dat kan ik prima aan. Èn, lekker eten hoeft niet altijd duur te zijn!

Locatie

Google Map

Paramaribostraat , Amsterdam

De thuiskok

IMG 6380

Eten van Margot

Hoi! Ik ben Margot en kook al jaren lekkere maaltijden voor allerlei groepen. Naast mijn 'day job' k...

Bekijk het profiel van deze thuiskok ›

Statistieken

  • 7Maaltijden gedeeld
  • 2Volgers

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt

Like Thuisgekookt

12268Koks

36417Afhalers

91672Gerechten

205603Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde