Helaas deze cateraar kan momenteel geen offerte-aanvragen ontvangen!

Je kunt hier een andere cateraar uit Utrecht kiezen.

Sugar and Spice

5(1 review)
Met Sinaasappel Mango Droomsaus
SAM 3446
Eigen gerecht Spicy Green Pasta
SAM 3556
Alles zelf en vers gemaakt
SAM 3523

Gerechten uit diverse windstreken van de wereld met liefde en voorzorg bereid. Ook eigen gerechten en fusion vanuit verschillende culturen.

Ik ben begonnen met voor mezelf te koken omdat ik zelf lekker wou eten en niet altijd afhankelijk wilde zijn van koks,restaurants en kant en klaar maaltijden. Na wat basisprincipes te hebben geleerd van verscheidene koks vanuit verschillende keukens/disciplines ben ik begonnen met experimenteren, zelf gerechten uit te proberen, na te maken op gevoel en zelf te bedenken. Het viel me op dat behalve dat ik het zelf wel lekker vond het ook goed bij de eters in de smaak viel.

In februari 2013 begon het via Thuisafgehaald redelijk te lopen en ben ik mezelf echt gaan verdiepen in koken en heb in de periode februari t/m augustus heel wat gerechten geleerd te maken en ik heb me toen ook gestort op het zelf bedenken van gerechten sausen e.d.. Het viel zo goed in de smaak bij de meeste afhalers dat ik in die periode er al 2 catering opdrachten heb uitgesleept en wat vaste afhalers heb gekregen die niet via thuisafgehaald geregeld eten bij me komen halen!
Via afhalers van thuisafgehaald heb ik inmiddels al voor verschillende bedrijven en instellingen maar ook voor particulieren cateringverzorgd. Dit geeft een heerlijke voldoening aangezien mijn eigen gerechten het ook bijzonder goed doen. Ik heb dankzij thuisafgehaald van mijn 2e hobby ook mijn werk kunnen maken (mijn 1e is muziek ..ik ben dj).

1 van 1 mensen zouden deze cateraar aanbevelen.

Review (1)

 • avatar

  Prettig mailcontact over recepten en afspraken, heerlijk eten! En goede service in warmhoudbakken en schalen! Ik kan Raymond van harte aanbevelen

  5
  Kwaliteit Hoeveelheid
  Prijs Persoonlijke touch
  mirjamzwaal op

Locatie

Google Map

Plompetorenbrug, Utrecht

Statistieken

 • 2439Maaltijden gedeeld
 • 55Volgers
 • 714Bedankjes ontvangen

Geverifieerde gebruiker

 • Gegevens gecheckt
 • Facebook gekoppeld
 • Tevreden afhalers

Like Thuisgekookt

13125Koks

37809Afhalers

90400Gerechten

207830Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde