Helaas deze cateraar kan momenteel geen offerte-aanvragen ontvangen!

Je kunt hier een andere cateraar uit Utrecht kiezen.

Zinin!

5(1 review)
foto(2)

ZinIn kookt in alle windstreken en culturen, met veel kleur en smaak! Gerechten met een eigen verhaal en traditie!

Koken en bakken is al jaren mijn grootste passie. Ik vind het enorm zinvol en leuk als anderen kunnen meegenieten van alle lekkernijen die ik met veel liefde maak! Al jaren kook ik voor grote groepen. Ik heb voorheen voor muzikanten gekookt (Vredenburg, Ekko, Theater Kikker), op locatie en in maart jl heb ik mijn eerste kookworkshop gegeven. Ik vind het onwijs leuk om High Tea's te verzorgen en in thema's te koken (o.a. Afrikaans, Indiaas, Marokkaans, vaak met een verhaal erbij).

Sinds de zomer kook ik voor buurtgenoten via Thuisafgehaald. Het geeft mij onwijs veel voldoening om bijzondere gerechten en recepten te delen met anderen, en mijn liefde en passie op die manier de wereld rond te laten gaan! Ik vind het mooi als er een verhaal achter een gerecht schuilgaat; een oud verhaal dat bij een bepaalde traditie of cultuur hoort en al eeuwen wordt doorverteld. Door een verhaal te koppelen aan een product of gerecht, krijgt het voor mij meer betekenis. Zo heb ik tijdens de kookworkshop bij Altrecht allerlei Midden Oosterse gerechten bedacht, met Bijbelse verhalen die tussen de gangen door werden voorgelezen (de workshop was voor kerkvrijwilligers). Op die manier maak ik het eten persoonlijk en kijk ik wat bij een bepaalde groep past.

Ik gebruik graag goede en verse ingrediƫnten en als ik maaltijden met vis bereid, is dit altijd verantwoorde vis. Uiteraard probeer ik graag nieuwe dingen uit, dus verzoekjes zijn zeer welkom!! Of laat je verrassen door een potje zelfgemaakte chutney, pindakaas of chocoladepasta!

Naast het koken ligt mijn hart bij mijn werk als humanistisch geestelijk verzorger. Ik ondersteun mensen bij levensbeschouwelijke en zingevingsvragen in de forensische psychiatrie bij Altrecht GGZ, een enorm waardevolle en dankbare baan! Het zoeken naar zin en betekenis komt terug in mijn koken; ik ben altijd nieuwsgierig waar een gerecht of recept vandaan komt, die verdieping doet mij extra genieten van lekker eten!

1 van 2 mensen zouden deze cateraar aanbevelen.

Review (1)

 • avatar

  Heel erg goed, vers en feestelijk. Er waren meer mensen dan geschat, maar gelukkig was er ruim voldoende. Erg van genoten!

  5
  Kwaliteit Hoeveelheid
  Prijs Persoonlijke touch
  Lizette Nouwens op

Locatie

Google Map

Parallelweg oost, Culemborg

De thuiskok

juut oz

Zinin!

Koken en bakken is al jaren mijn grootste passie. Ik vind het enorm zinvol en leuk als anderen kunne...

Bekijk het profiel van deze thuiskok ›

Statistieken

 • 396Maaltijden gedeeld
 • 24Volgers
 • 154Bedankjes ontvangen

Geverifieerde gebruiker

 • Gegevens gecheckt
 • Facebook gekoppeld
 • Tevreden afhalers

Like Thuisgekookt

13813Koks

39565Afhalers

91641Gerechten

213006Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde