Verwelkom Eva & Tom als nieuwe bewoners van Ede: haal een maaltijd bij ze af!

Eva & Tom wonen sinds kort in Ede en willen ook hier graag hun maaltijden delen. Het is immers de perfecte manier om nieuwe buurtgenoten te ontmoeten!

Op hun koksprofiel Eva & Tom bieden zij geregeld actuele maaltijden aan die zij heel graag willen delen! Verwelkom jij hen in Ede door eens bij hen af te halen?

Thuiskok Maria uit Ede

Thuiskok Maria maakt ouderen in Ede gelukkig met haar kookkunsten: 
"Ik vind het heerlijk om voor anderen te koken, daarom heb ik mij aangemeld als thuiskok. Ik gebruik daarbij zoveel mogelijk biologische, eerlijke producten. Mijn eigen biologische moestuin is een droom-in-wording. Ik kook Nederlands, Surinaams, maar ook fusion. Ik heb in mijn jeugd vaker gekookt voor ouderen en zieken in onze familie. Koken voor de ouderen bij Senioren Welzijn Ouderen Ede doe ik met veel plezier!" 

Thuiskok gezocht voor een open eettafel in Bennekom! 

Via website Thuisafgehaald
Eten Delen Ede is een samenwerking van Stichting Smaakstad Ede, de Denktank van de Buurt- en Dorpscentra, de Lions Ede en Thuisafgehaald. Bij Eten Delen Ede gebruiken we de techniek van Thuisafgehaald. Als je je gratis inschrijft op de website ontvang je alle maaltijden en informatie over de activiteiten in Ede en omgeving. 

Zie je dus dit logo? Dan zit je ook nog goed!

Hoe werkt het?

Is iets niet duidelijk of kom je er niet helemaal uit? 
Lees dan de veelgestelde vragen bij Hoe werkt het?

Wil je koken als thuiskok? Lees deze tips voor het delen van maaltijden! 

Contact

Heb je een vraag? Schroom dan niet en neem contact op met Annemarieke Blom. Mail naar annemarieke@thuisafgehaald.nl of bel 06-83447197. 

Wil je een eetinitiatief organiseren en verder praten? Mail dan naar Lauwrens Edel van het platform Buurt- en Dorpscentra Ede, Ede.Lauwrens@gmail.com

  • Jouw locatieJouw locatie
  • KokKok
  • MaaltijdMaaltijd
  • VerzoekmaaltijdVerzoekmaaltijd
  • VegetarischVegetarisch

EtenDelenEde is een samenwerking van:

Stichting Smaakstad Ede, Buurt- en dorpscentra Ede, De Lionsclub Ede en Thuisafgehaald

En is mogelijk gemaakt door:

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde