goodfoodclub: gezamenlijk vegetarisch eten op 9 oktober

De volgende GoodFoodClub!

Wanneer: woensdag 9 oktober.
Hoe laat: 19.00 uur.
Waar: Kanaalstraat 159
Kosten: 7,50 euro (5 euro voor mensen met een u-pas)

Ja het is zover, weer een gezellige avond waarin we samen doen eten. De volgende GoodFoodClub vindt plaats op woensdag 9 oktober! Deze keer zullen de 3-gangen worden verzorgd door Laith Abubaker. Het voorgerecht is mezze uit de Levantijnse keuken. Het hoofdgerecht is heerlijk Indiaas, namelijk Chana Masala. Het toetje is nog een verassing.

Wat is de Goodfoodclub (GFC) & hoe werkt het?
GFC is opgezet door bewoners in 2012 , het een initiatief van stichting Wishingwellwest , kanaalstraat 159. Regelmatig koken we op donderdag een heerlijke vegetarische maaltijd en eten samen aan een grote tafel. Mensen uit de wijk schrijven zich in om te komen eten of te koken. We bedienen ongeveer 15-20 gasten , zij eten met elkaar aan 1 tafel. Onze gasten zijn heel gezellig. Ons doel is niet commercieel, het is om mensen te verbinden en kennis te laten maken met gezond en vegetarisch eten uit diverse culturen. Een week van te voren bespreken we het menu. Inkopen en koken doen we met elkaar op de donderdag zelf.

Aanmelden
Reserveren is verplicht! Tot en met maandagavond 7 oktober kan je een email sturen naar manon@wishingwellwest.com of een facebookberichtje sturen naar https://www.facebook.com/goodfoodclubwest/ of je aanmelden hier via thuisafgehaald. Bij bevestiging van ons staat je reservering vast. VOL IS VOL! Mocht je bepaalde allergieën hebben, vergeet deze dan ook niet door te geven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 Hopelijk tot dan!

Deel dit Food Event

Deelnemers (5) Bekijk alle ›

Berichten

  • 20140509 155036

    Is er nog plek voor Loeky v Oorschot?

    Beukeboom op
goodfoodclub: gezamenlijk vegetarisch eten op 9 oktober

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 5 (minimaal 6 / maximaal 20)
Prijs 7,50
Locatie Locatie Kanaalstraat, Utrecht

Like Thuisgekookt

12834Koks

37409Afhalers

90381Gerechten

207565Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde