Haagse Happen - De hele maand juni eten proeven van de buren

De hele maand juni kun je tijdens Haagse Happen elke dag een lekkere en gezonde maaltijd afhalen bij een van je buurtgenoten.

Een groepje thuiskoks van Thuisafgehaald.nl vindt het zo leuk om eten te delen, dat ze samen iedere dag in de maand juni voor hun buurtgenoten  koken. Het aanbod is divers, van Hollandse pot tot Surinaamse bami, van vegetarische gerechten tot kebab. En kun je niet zelf afhalen omdat je niet zo mobiel bent? Veel koks zijn bereid het eten te komen brengen!

Buurtbewoners die elkaar in het dagelijks leven zelden of misschien wel nooit tegenkomen, maken nu handig gebruik van elkaars kookkunsten. “Koken is bijna een levensbehoefte voor mij en ik ontspan ervan. En het belangrijkste: ik kan mijn creativiteit en fantasie erin kwijt. En kennelijk maak ik er andere mensen erg blij mee!, aldus thuiskok Willy (al ruim 7000 gedeelde maaltijden). Thuiskok Anne zegt: “Ik ga eens per week een biologische boerenmarkt verrassingsmaaltijd aanbieden! Op woensdag ga ik altijd naar de boerenmarkt, kijk wat er lokaal beschikbaar is en maak daar iets lekkers mee. Lekker duurzaam!”

 "Wij geloven in de kracht van delen. Onze thuiskoks maken graag buurtgenoten blij met hun kookkunsten. En afhalers genieten van al die lekkere maaltijden. Meteen een leuke manier om de buurt te leren kennen”, aldus Marieke Hart, initatiefnemer van de site. Ze is onder de indruk van de inzet van de koks in Den Haag: “Het is geweldig dat deze thuiskoks het op zich nemen om de hele maand juni voor hun buurtgenoten te koken!”

Wil je geen maaltijd missen?
- Meld je aan voor dit event
- klik op het profiel van een kok naar keuze
- klik op de button 'volg de kok' en jij ontvangt als eerste een bericht zodra een maaltijd is geplaatst

Deze koks doen mee aan Haagse Happen:

- Thuiskok Jan Willem

- Mama kookt vandaag

- Lizzy

- ProNouk

- Lucy Luz

- Klankborden

- Koning Willem

- Willy kookt

- Veganne

- Tobi Food

- Barbara's Kitchen

Alle maaltijden uit jouw buurt ontvangen per mail?
zorg dat je email-instellingen goed staan ingesteld
(Dagelijkse verzamel-email 'aan')

Deel dit Food Event

Deelnemers (15) Bekijk alle ›

Berichten

 • DSC9106

  Vanuit alle windstreken vliegt de inspiratie mijn Scheveningse keuken in. Op verzoek ook vegetarisch en koorlhydraatarm.

  Barbara's Kitchen op
 • DSC 0357

  Welkom om kennis te maken met mijn gezonde, gevarieerde en met liefde en passie gekookte maaltijden. Ook vega en PALEO. Smakelijke groeten en graag tot ziens. Willy kookt

  willy kookt (ook PALEO) op

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 15 (minimaal 1 / maximaal 200)
Locatie Locatie Den Haag

Organisator

Thuisgekookt.nl

Dit Food Event wordt door Thuisgekookt georganiseerd.

Like Thuisgekookt

13491Koks

38735Afhalers

90442Gerechten

210221Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde