Kom op 30 januari naar Geldermalsen voor een kijkje in de keuken van Estafette de biologische eetwin

Welkom in de keuken van Estafette
Altijd al eens achter de schermen van een biologische groothandel willen kijken? Benieuwd naar de weg die producten van boer tot keuken afleggen? Kom op 30 januari naar Geldermalsen voor een kijkje in de keuken van Estafette de biologische eetwinkel!

Kijkje in de keuken
Op donderdag 30 januari geven we een rondleiding door het distributiecentrum van Estafette Odin – ketenorganisatie voor biologische en biodynamische voeding. Je kunt onze producten bekijken, medewerkers spreken en je hoort meer over onze rol in de keten van land tot klant. Ook vertellen we je over de verschillende soorten kaas die we hebben. We sluiten de middag af met het proeven van de lekkerste kaasborrelhapjes van Thuisafgehaald. Wil je hier graag bij zijn? Geef je dan op door op onderstaande button 'doe mee' te klikken!
(De activiteit zit helaas vol, je kunt mailen naar info@thuisafgehaald.nl om op de reservelijst te komen)

Stuur je recept in en win!
Je verdient een badge door mee te doen aan de rondleiding, maar ook door het recept van je favoriete kaasborrelhapje naar ons te sturen. Alle ingestuurde recepten worden verzameld en onze Estafette-‘keukenprinses’ Janneke zal de drie lekkerste hapjes op 30 januari voor alle bezoekers bereiden. Daarna wordt het winnende recept gekozen, dat een ereplekje krijgt in alle Estafette-winkels.
Mail je recept voor 25 januari naar info@thuisafgehaald.nl onder vermelding van ‘Recept Estafette Odin’.

Over Estafette
Estafette Odin staat voor een eerlijk verhaal van boer tot consument. Zo werken we al dertig jaar lang als dienstverlener aan de afstemming tussen mensen die voor goede voeding willen zorgen én mensen die dat graag eten.

Verslag

Op 30 januari is Thuisafgehaald op bezoek geweest bij Estafette Odin! Samen met tien thuiskoks hebben wij een kijkje in de keuken gekregen van Estafette. Onder het genot van heerlijke huisgemaakte koekjes en thee leerden wij alle ins en outs van de bio(dynamische) branche.

Het maken van bio(dynamische) kaas heeft veel voeten in de aarde hebben wij wel geleerd. Om in het kaasthema te blijven mochten wij een aantal verschillende soorten kazen proeven die van verschillende boeren afkomstig zijn. Welke vind je het lekkerst en waarom?

Na de kaasproeverij stond een rondleiding in het DC op het programma. In twee groepjes werden wij door het veelzijdige magazijn rondgeleid en kregen te zien waar de goederen binnenkomen, hoe zij worden verwerkt en waar logistieke planning plaatsvindt. Tijdens deze tour kregen wij ook hele bijzondere kiwi's te zien!

Om de middag af te sluiten had de Estafette koks vier heerlijke ingezonden kaasrecepten gemaakt die wij allemaal mochten proeven. Zouden de mooi opgemaakte brie met walnoten van Paqui, de simpele maar heerlijke kaastortilla's van Caroline, de pão de queijo ("kaasdingetjes") van Claartje of de Aardappel-geitenkaashapjes van Tanja er met de prijs vandoor gaan? Na een uitgebreide keuring konden wij met zijn allen vaststellen dat de aardappel-geitenkaashapjes van Tanja deze kaaswedstrijd hadden gewonnen!

Het recept van Tanja komt nu in alle Estafette Odin winkels te liggen. Gefeliciteerd Tanja!

Met een tas gevuld met een goede Estafette kaas en een hoop informatie rijker zat de gezellig middag er weer op.

foto 15foto 9foto 21foto 10foto 11foto 1foto 2foto 3foto 14
Deel dit Food Event

Berichten

 • Heb jij je recept voor de kaasborrel al ingestuurd? Mail hem voor 25 januari naar info@thuisafgehaald.nl onder vermelding van "Recept kaasborrel Estafette Odin" om nog kans te maken op de geweldige prijs!

  Thuisgekookt.nl op
 • Hallo Trai-Tanja-rie, het recept willen wij graag voor 25 januari ontvangen hebben :)

  Thuisgekookt.nl op
 • De activiteit is al vol! Leuk dat jullie allemaal komen 30 januari :)

  Jullie mogen je kaasborrel-recept mailen naar info@thuisafgehaald.nl . Wie weet ligt jouw recept straks in alle Estafette Odin winkels, dat zou leuk zijn!

  Thuisgekookt.nl op
 • Hallo Trai-Tanja-rie, nee het is helemaal gratis! :)

  Thuisgekookt.nl op
 • toro el mercado

  Leuk!
  Nog iemand uit Rotterdam die mee wil carpoolen??

  El Mercado - De echte Spaanse Keuken op
 • Leuk Ppieternel en Kokkie Anoukie!

  Thuisgekookt.nl op
 • Nellie

  Kom graag 30 januari!

  PPieternel op

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 11 (minimaal 10 / maximaal 20)
Locatie Locatie De Panoven, Geldermalsen

Organisator

Thuisgekookt.nl

Dit Food Event wordt door Thuisgekookt georganiseerd.

Like Thuisgekookt

12292Koks

36477Afhalers

91076Gerechten

205913Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde