Lancering kookboek Thuisgekookt in Utrecht!

Behalve maaltijden, delen we nu ook kookinspiratie! Na maanden van hard werken is het kookboek dan echt bijna klaar. Onder de titel: Thuisgekookt, heerlijke gerechten om te delen.

Tientallen thuiskoks hebben meegedacht, meegekookt, meegeschreven en meegewerkt om dit allemaal mogelijk te maken. In het kookboek staan 50 recepten van onze thuiskoks met mooie foto’s, verhalen achter de koks en de mooiste bedankjes! Thuisgekookt is daarmee ècht het kookboek van alle thuiskoks en afhalers van Thuisafgehaald geworden.

Je kan het kookboek hier bestellen! Nu met vroeg boek-korting! 

Op 16 november wordt het kookboek gelanceerd en wij willen dit heel graag met de Thuisafgehaald community vieren! Er zijn inmiddels genoeg aanmeldingen dus de activiteit zit vol!

Om zoveel mogelijk koks en afhalers de mogelijkheid te geven om te komen vragen wij je om maximaal 1 persoon mee te nemen naar de lancering  :)

 • Wanneer:  16 november van 16.00 tot 20.00 uur
 • Waar: In de ruimte, Oudegracht 230 A in Utrecht. Heel goed te lopen vanaf het station!
 • Kom je met de auto? Kijk hier voor de routebeschrijving. Parkeren kan in garage Springweg.
 • Wil je met iemand meerijden of een ritje aanbieden? Dat kan hier. Want we hebben een speciale groep aangemaakt in de Toogethr meerijden app. Behalve maaltijden kun je ook autoritjes delen! 
   Zo is je rit makkelijk gevonden, of aangeboden (als je een plekje over hebt in je auto).

Jij bent de eerste die het kookboek  ziet, exclusiever kan niet!  Tijdens de lancering kun je Thuisgekookt eenmalig kopen voor € 12,95. Daarna kost hij € 14,95
(Betalen kan uitsluitend met pin!)

En… je kunt direct die heerlijke gerechten uit het kookboek proeven, want de thuiskoks zijn er ook met hun gerecht!

Tot 16 november!

Groetjes,

Thuisafgehaald

Verslag

Afgelopen zaterdag was de lancering van Thuisgekookt. En wat een opkomst! Leuk om te merken hoe Thuisafgehaald leeft bij zoveel mensen! En heel goed om een aantal van jullie eens te spreken.

Dankzij de thuiskoks hebben wij met zijn allen een aantal maaltijden uit Thuisgekookt mogen proeven. Hmmm wat was dat lekker! En nu zelf met de recepten aan de slag... ;)

DSC 1259DSC 1283IMG 5566DSC 1303IMG 5570DSC 1268IMG 5461IMG 5535IMG 5566IMG 5570
Deel dit Food Event

Deelnemers (22) Bekijk alle ›

Berichten

 • Het is bijna zover! Nog 3 nachtjes slapen en dan is de lancering van Thuisgekookt!

  Belangrijk voor jullie om te weten: je kunt zaterdag het kookboek met pin afrekenen. (en niet meer contant) Dit scheelt weer een hoop gedoe met muntjes en een kassa! Erg handig en snel!

  Kom je het liefst met de auto? Vergeet dan niet om in de toogethr groep te kijken of je met iemand mee kunt rijden, of dat er mensen op zoek zijn naar vervoer! https://m.toogethr.com/group/thuisafgehaald/rides

  Dit het het programma:
  Vanaf 16.00 uur ben je welkom voor een borrel. Om 17.00 is het moment suprême en wordt Thuisgekookt onthuld! Vanaf 18.00 uur is het tijd om de maaltijden uit het kookboek te proeven van de thuiskoks. We hopen dat je om 20.00 uur met een goed gevoel (en een kookboek in je tas) terugkijkt op deze avond!

  Tot zaterdag!

  Thuisgekookt.nl op
 • Wat leuk dat jullie er 16 november allemaal bij zijn! Goed om jullie dan eens te ontmoeten en het kersverse kookboek door te bladeren onder het genot van de maaltijden die in Thuisgekookt staan :)

  Kom met een lege maag want er is heel veel lekkers!

  Thuisgekookt.nl op
 • keeks keuken

  Ik ben er heel graag bij met mijn partner in crime! Super leuk!

  Keek op

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 22 (minimaal 1 / maximaal 30)
Locatie Locatie Oudegracht 230A, aan de werf. Te herkennen aan de feloranje deuren, Utrecht

Organisator

Thuisgekookt.nl

Dit Food Event wordt door Thuisgekookt georganiseerd.

Like Thuisgekookt

12292Koks

36477Afhalers

91072Gerechten

205913Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde