Nodig met kerst eens iemand anders uit aan tafel!

Thuiskok Roos uit Groningen kookt samen met haar kinderen graag voor anderen! Ze woont tegenover een bejaardenhuis en dat bracht haar op een idee.

Roos: “Mijn zoontje zwaait altijd naar de bewoners als ze voor het raam zitten. Zo’n klein gebaar tovert vaak al een glimlach op een gezicht. Ik kan mij voorstellen dat eenzaamheid iets is dat rond de feestdagen extra speelt. Daarom schuiven we met kerstavond wat extra stoelen aan onze kersttafel. Niet alleen oudere mensen zijn welkom, maar iedereen die anders alleen zou zijn.”

Jasmijn van Thuisafgehaald sprak met Roos en samen bedachten ze dat het fantastisch zou zijn als meer thuiskoks haar voorbeeld volgen! Daarom roepen we jou graag op om net als Roos een extra bord neer te zetten in de kerstperiode!

Meedoen? Zo doe je dat!
Via Thuisafgehaald nodig je gemakkelijk iemand uit aan tafel. Dat doe je zo:

1. Maak een maaltijd aan met de titel:
“Kerstmaaltijd – kom je bij me eten?”

2. Zet in de maaltijdomschrijving wat je van plan bent te maken en als je de maaltijd op verzoek wilt aanbieden, noem in de omschrijving ook de datum waarop het diner plaatsvindt.

3. Klik in het food-event op ‘meedoen’ – zo krijgen we vooraf een beeld van het aantal belangstellenden. Als je wilt, sturen we je een stapel flyers en een standaard persbericht op, zodat je ook reclame kunt maken bij jou in de buurt.
Flyers of persbericht ontvangen? Stuur een mailtje naar chantal@thuisafgehaald.nl

Deel dit Food Event

Berichten

  • image

    Het gaat om 2e kerstdag vanaf 17 uur

    Sophia,s kitchen op
  • image

    Ben jij alleen met kerst en vindt je dat ongezellig? Kom dan bij ons eten in de gezellige tuinkamer. Tijdens het eten kunnen we dan gezellig wat kletsen. Schroom niet en geef je op.

    Sophia,s kitchen op

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 13 (minimaal 1 / maximaal 1000)
Locatie Locatie Nederland

Organisator

Thuisgekookt.nl

Dit Food Event wordt door Thuisgekookt georganiseerd.

Like Thuisgekookt

13685Koks

39222Afhalers

91043Gerechten

211921Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde