Samen eten bij de GoodFoodClub op donderdag 19 september:: Vegan Fusion

Twee keer per maand organiseren we op donderdagavond een vega/vegan diner die voor iedereen toegankelijk is bij de GoodFoodClub (GFC) aan de Kanaalstraat 159  bij Wishingwellwest. Gasten betalen een kleine vergoeding, namelijk 7,50 euro en 5 euro wanneer je een U-pas hebt.

Op deze avond koken wij met koks/vrijwilligers een gezond drie gangen vegetarisch/vegan menu. We bedienen ongeveer 15 – 20 gasten op een avond. Ons doel is niet commercieel. We willen graag mensen verbinden en kennis laten maken met gezond, vegetarisch eten uit diverse culturen. Wij geloven heel sterk dat eten mensen verbindt en dat samen eten een fantastische reis is door de verschillende smaken, texturen, kleuren en presentaties. Lombok is de ultieme plek met zijn schatkamer van recepten uit allerlei landen van de wereld!

We hopen dat iedereen uit de wijk West/Lombok en de wijken daar omheen elkaar kan ontmoeten en een gezellige avond heeft. De GFC is opgezet door bewoners van de wijk Lombok in 2012. Het is een initiatief van stichting Wishing Well West.

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze avond. Dat kan door natuurlijk gewoon gezellig mee te eten of door een bijdrage te leveren als chefkok, hulpkok of gastvrouw of heer.

 

Vegan of Vega Chef for 1 Night ? Vind jij het leuk om vrijwillige chef kok te zijn ?

Ben je zelf een gepassioneerde food-nerd die van koken houdt? Heb je unieke keuken trucs, speciale recepten of koksmethoden die je met ons zou willen delen? Wat vind je ervan om een heerlijk en vegetarisch gerecht te koken voor 10-15 mensen? Laat het ons dan weten en wordt chefkok voor een avond (dat hoeft dus niet 19 september al te zijn) Je kan een vrijwilligers vergoeding krijgen als chefkok. Met een klein team stellen we een menu samen en promoten we deze avond. Inkopen en koken doen we ook met elkaar op de donderdag zelf.

Wil je graag deelnemen aan deze avond als gast, chefkok, hulpkok of gastvrouw/heer? Meld je dan aan!

Uiterlijke inschrijfdatum/tijd is de woensdagochtend 09.00 uur voor het diner. Vergeet niet te vermelden wanneer je een speciaal dieet hebt.

We hopen je te mogen ontmoeten!

Deel dit Food Event

Deelnemers (0)

Berichten

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Good Food Club
Samen eten bij de GoodFoodClub op donderdag 19 september:: Vegan Fusion

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 0 (minimaal 6 / maximaal 20)
Prijs 7,50 euro (5 euro U-pas)
Locatie Locatie Kanaalstraat , Utrecht

Like Thuisgekookt

13734Koks

39353Afhalers

91230Gerechten

212341Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde