Maaltijden aanbieden

Maaltijden aanbieden voor een specifieke datum
De beste manier om maaltijden aan te bieden is door een moment te kiezen wanneer je een gerecht gaat koken en de maaltijd - het liefst een aantal dagen van te voren - voor die specifieke datum aan te bieden. Op deze manier ontvangen alle aangemelde afhalers in jouw buurt (kijk hier hoeveel dat er zijn) 2 dagen van te voren, 1 dag van te voren en op de dag zelf in de ochtend een e-mail met jouw maaltijd er in. Ze kunnen dan direct bestellen. Bijna 95% van alle maaltijden worden via deze route besteld.

Maaltijd op datum naar keuze
Als je een maaltijd op 'datum naar keuze' zet, geef je aan dat afhalers jou een verzoek mogen doen om die maaltijd een keer te gaan maken. Het is slim om een maaltijd voor een specifieke datum ook voor een datum naar keuze aan te bieden, zodat een afhaler met jou in contact kan komen als het net niet helemaal past zoals het er nu op staat. Deze maaltijden worden contant bij het afhalen betaald.

Spontaan maaltijden aanbieden
Heb je toevallig te veel gekookt en heb je nog wat over? Je kan je maaltijden natuurlijk ook gewoon de avond zelf online zetten. De kans dat de maaltijd dan verkocht wordt is dan wel een stuk kleiner dan wanneer je hem een tijdje van te voren al aanbiedt.

Koken voor een vaste afhaler
Voor mensen die tijdelijk of langdurig niet voor zichzelf kunnen koken hebben we de mogelijkheid om een abonnement te nemen bij een vaste thuiskok. Dit omdat sommige gebruikers liever vaste afspraken maken dan iedere keer op zoek te moeten naar een lekkere maaltijd die bij hen past. Het kan dus zo zijn dat we je benaderen met één van deze aanvragen. Wil je liever niet benaderd worden voor het maken van vaste afspraken? Dan help je ons door bij "Instellingen", onder de vraag "Mogen afhalers bij jou een abonnementsverzoek indienen?" "Nee, liever niet" aan te vinken. Hier lees je meer over de abonnementen.