“Ik kan totaal niet koken – hooguit een eitje bakken – en ben alleen. Alles wat ik kook is vies en Lizette maakt heerlijke dingen.''

Bij Thuisgekookt koppelen we met veel aandacht buurtgenoten aan elkaar. We proberen met alle wensen van beide partijen rekening te houden, zodat er uiteindelijk een duurzame match ontstaat. De match tussen Ger en Lizette – hoewel nog pril – is zo’n match die ontzettend vanaf het eerste telefoontje helemaal blijkt te kloppen!

Vier dagen in de week kookt Lizette voor Ger. “Ger is ontzettend makkelijk en flexibel en bovendien erg dankbaar. Soms is het een beetje passen en meten, dus als ik een kwartiertje later klaar ben vindt Ger dat gelukkig geen probleem.” Lizette is zo dol op koken dat ze niet alleen Ger voorziet van een maaltijd, maar ook dagelijks voor een aantal daklozen kookt. Het is daarom wel heel fijn dat Ger de maaltijd bij haar af komt halen. Ook voor Ger geen probleem, want Ger woont om de hoek!
“Ik hou van gezelligheid in de buurt en help mensen graag. Ik vind het heerlijk om mensen te verwennen met wat ik graag doe: koken”, aldus Lizette.

Ger is ook heel blij met ‘zijn’ Lizette. “Ik kan totaal niet koken – hooguit een eitje bakken – en ben alleen. Alles wat ik kook is vies en Lizette maakt heerlijke dingen. Van verse zalm met aardappeltjes en boontjes tot een heerlijke roti of nasi. Alles is tot nu toe erg lekker.” Ger is liever niet afhankelijk van de familie en als hij wat moet halen in de supermarkt of bij een afhaalrestaurant is hij duurder uit en is het ook nog minder lekker. “Ik ben heel erg blij met Lizette en wat mij betreft gaan we hier nog lang mee door!”