Alquimia

Ik ben chemisch ingenieur en een groot liefhebber van koken. In de afgelopen 20 jaar heb ik me bezig gehouden met de studie van de chemie achter verschillende voedingsmiddelen. De gezondste combinaties daarvan. Het effect van tijd en temperatuur op de smaak en de gezondheid. De verschillende allergenen... Tijdens de bereiding van gerechten gebruik ik (gedroogde) kruiden in plaats van smaakstoffen of natuurlijke aroma’s, alleen biologische ingrediënten en roestvrij staal pannen en kookgerei. Ik heb in mijn bezit meer dan 150 kookboeken van elk continent en vele van de landen.

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Marnixstraat , Amsterdam

Geverifieerde gebruiker

  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 18Maaltijden gedeeld
  • 2Volgers
  • 9Bedankjes ontvangen

Like Thuisgekookt

12289Koks

36440Afhalers

91156Gerechten

205764Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde