Beenham met Elzasser zuurkoolstamppot met spekjes en bloedworst

  • 3 / 3 Duim omhoog
Varkensrollade-met-bloedworst-Elzasserstijl

Lekker gebakken Beenhammetje met een Stamppot van aardappelpuree met in witte wijn en room gesmoorde Zuurkool, vermengd met wat uitgebakken spekjes. Daarop wat gebakken uienringen en een plak uitgebakken bloedworst en wat jus van de beenham.
Ouderwets Lekker!

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1596Maaltijden gedeeld
  • 40Volgers
  • 760Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

12289Koks

36429Afhalers

91190Gerechten

205707Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde