Kippendijfilet in romige saus met venkel, doperwten en basmatirijst

  • 1 / 1 Duim omhoog
Romige kip met venkel en rijst

Kippendijfilet gestoofd in heerlijke romige saus met gesnipperde ui en knoflook, venkelzaad, scheutje sherry en slagroom. Daarbij gaat dan in repen gesneden verse venkel en doperwtjes. Geserveerd met basmatirijst.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1593Maaltijden gedeeld
  • 41Volgers
  • 759Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

12268Koks

36417Afhalers

91672Gerechten

205603Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde