Rijk gevulde Kapucijnerschotel met Spekgehaktballetjes en krieltjes

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje

De spekgehaktballetjes worden gemaakt met Half-om -half gehakt, ui, spekreepjes en mosterd. Die worden uit de pan geschept.
Aan het bakvet wordt tomatenpuree toegevoegd, kerriepoeder, Amsterdamse uien, Kapucijners, grof gesneden snijbonen, tomatenstukjes, boerenkool, en een half flesje bruin bier. Dit wordt even gestoofd.
In een koekenpan worden de krieltjes gebakken, aan het eind gaan daar de gehaktballetjes weer bij en tot slot wordt alles bij elkaar gedaan en omgeschept. ( Eventueel nog bestrooid met geraspte kaas)

Ik heb geen foto van dit gerecht. Dit is zomaar een plaatje van Kapucijners.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

  • Beste Ariëtte
    Tsjonge ik heb al een tijdje niet meer zo lekker gegeten.
    Mijn geluk, bonen, uitjes,krieltjes en gehaktballetjes allemaal even lekker. Ik weet nu pas wat ik al die tijd gemist heb.
    Het was geweldig, bedankt!
    Denk dat ik pas na Kerstmis weer onder de mensen ben, alleen kan ik dan nog niet fietsen. We zien wel wat het wordt!

    Maiky schreef op  over Rijk gevulde Kapucijnerschotel met Spekgehaktballetjes en krieltjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1596Maaltijden gedeeld
  • 40Volgers
  • 760Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

12289Koks

36429Afhalers

91189Gerechten

205707Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde