Stoofschotel met runderriblappen , spekjes,abrikozen,bockbier,specerijen,ontbijtkoek en puree

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 2 Hartje
Ribstoof met herftbock en abrikozen

Het wordt weer Herfst !
Runderriblappen en spekjes gebakken en dan gesudderd met Bockbier en runderbouillon( of fond), kruidnagel, verse rozemarijn, ontbijtkoek en uien. Daarbij gaan dan gedroogde abrikozen.
Geserveerd met Puree van aardappels en winterpeen ( of pompoen, net wat uitkomt ) en sperziebonen( of snijbonen)

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  5,25

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1599Maaltijden gedeeld
  • 40Volgers
  • 763Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

12295Koks

36500Afhalers

91031Gerechten

205965Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde