chapa

20151109 124011
20141006 170619
IMG-20140720-WA0013

    eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
    De maaltijd staat bij het afhalen klaar, dus je hoeft zelf geen bakjes mee te nemen. Als je bakjes/tasjes over hebt en/of (terug)brengt, heel fijn.

    De "Coronakoorts" heeft mij te pakkeIn gekregen zij het gelukkig tot nu toe alleen in figuurlijke zin. Aanvankelijk dacht ik om te wachten met het aanbieden van maaltijden tot iedereen en alles BETER is. Maar dat kan nog heel lang duren, terwijl de kookkriebels van geen wijken willen weten. Om in de huidige sfeer van 'leven bij de dag' te blijven, ik laat het aan de kriebels over of er een maaltijd wordt aangeboden..

    Bedankjes

    • Ohh! Wat was t lekker.
      ‘t Lekkerst was de rijst. Verdraaid, hoe doe je dat och?
      Maar, en ik dacht niet dat ik t ooit zou zeggen, maar die broccoli stronken waren ook super!
      Papadam heerlijk. Goede pickles.
      Lekkere tomaten saus. Cashewnoten bijzonder.
      Ananas met kokos verdraaid pittig en zoet.
      Top maaltijd! Thx!

      MarcelloS schreef op  over De Sri Lankaanse keuken op tafel

    • Het was een geweldig smakelijke, aantrekkelijke maaltijd met zoveel verschillende ingrediënten. Per ongeluk at ik de hele groene peper (van de cashew noten curry), denken dat het een boontje was.. Toen moest ik een korte time out nemen met wat neutraliserende yoghurt & melk want ik stond even in brand. Daarna heb ik alles lekker opgepeuzeld. Heel veel dank weer voor al je werk en toewijding. Van buuf Lies

      Dearlama schreef op  over De Sri Lankaanse keuken op tafel

    • We hebben heel wat gerechten van je gegeten en altijd was het een feestje op je bord. Bedankt voor je kookliefde en je overheerlijke kruidenmengsels met goed resultaat.We hebben gesmuld.
      Roedjak

      Roedjak schreef op  over De Sri Lankaanse keuken op tafel

    • Het voel reuze mee met de pepertjes, wat een heerlijke verwennerige maaltijd! De papadums waren beter dan ooit, flinterdun en precies gaar (niet te donker) wat mij ontzettend moeilijk lijkt. Geweldig origineel, de cashewnoten curry. De rijst en groenten waren verfijnd op smaak. De bijgerechten - kokos ananas, pickles, tomatensambal - een vrolijke frisse noot. Ik heb gesmuld.

      Suze2 schreef op  over De Sri Lankaanse keuken op tafel

    • De Foe Yong Hai met de saus was heerlijk. Veel lekkerder dan die bij de Chinees waar ik vroeger ook weleens at. De groenten bijzonder lekker gemarineerd. Kortom we hebben weer gesmuld.
      Tot gauw weer.Gr. Roedjak

      Roedjak schreef op  over de Chinese keuken op tafel 3

    • oh, wat was dat fijn! Naast dat het heel erg smakelijk was, met die ontzettend grappige ingemaakte bietjes en kool er naast, is dat Chapa;s eten zo persoonlijk is. Dit zijn geen maaltijden die anoniem gemaakt zijn, maar persoonlijk voor mij gekookt zijn. Goed en gezond en met een warmte die deze winteravonden goed kunnen gebruiken.

      MarcelloS schreef op  over de Chinese keuken op tafel 3

    • Het ging weer schoon op vandaag! Bijzonder om die foe yong hai te proeven zonder bergen suiker. Het groente gerecht was mijn favoriet.

      Willemijn in Amsterdam schreef op  over de Chinese keuken op tafel 3

    • Zoveel beter en lekkerder dan de oorspronkelijke versie in ver verleden tijden.
      En wat goed dat je na 1 workshop al direct zulke lekkere pickles maakt.
      Bedankt

      happy Annie schreef op  over de Chinese keuken op tafel 3

    • Sjonge jonge jonge!! Wat n heeeerlijke taart!! Zo mooi gemaakt, met al die flinterdunne plakjes groenten, en dan die smaak, echt om je vingers bij af te likken. Echt heel lekker. En van die soep zou ik graag t recept willen hebben, want dit smaakt naar meer! En dan ook nog vlaai als toetje. Pure verwennerij. Dankjewel!! :)

      Manon E schreef op  over soep en groentetaart

    • “Uitmuntend!”, “heerlijk!”, “méér!”, “prachtig uitgebalanceerd”, “MEER!”, “elke hap klopt helemaal”, “meer! meer!!” “net alsof we bij café Modern eten”, klonk allemaal rond de tafel tijdens de maaltijd.

      Willemijn in Amsterdam schreef op  over soep en groentetaart

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 991Maaltijden gedeeld
    • 27Volgers
    • 514Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Ik doe mee met de Fairtrade Week!
    • Bio10daagse badge
    • + 2 Badges

    Like Thuisgekookt

    13547Koks

    38839Afhalers

    90519Gerechten

    210483Ontmoetingen

    Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde