chapa

20151109 124011
20141006 170619
IMG-20140720-WA0013

    eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
    De maaltijd staat bij het afhalen klaar, dus je hoeft zelf geen bakjes mee te nemen. Als je bakjes/tasjes over hebt en/of (terug)brengt, heel fijn.

    De "Coronakoorts" heeft mij te pakkeIn gekregen zij het gelukkig tot nu toe alleen in figuurlijke zin. Aanvankelijk dacht ik om te wachten met het aanbieden van maaltijden tot iedereen en alles BETER is. Maar dat kan nog heel lang duren, terwijl de kookkriebels van geen wijken willen weten. Om in de huidige sfeer van 'leven bij de dag' te blijven, ik laat het aan de kriebels over of er een maaltijd wordt aangeboden..

    Bedankjes

    • Het was een heerlijke gezonde maaltijd. Chapa heeft een goede hand van brood bakken, dus dat is sowieso altijd heerlijk. Wat voor smaal zat er aan? Iets anijsachtigs? Lekker.
      Couscous heerlijk, met die zoete pruimen.
      De saldae in witlofbladen was een goede lekkere starter.
      Heerlijk allemaal!

      MarcelloS schreef op  over Amsterdam aan tafel

    • Het was weer hardstikke lekker. Ik ben zelf geen vegetariër, dus het is een goede Toevoeging.
      Ik vond met name de salade heel lekker, knapperig en het bittere van het lof was echt bijzonder. Ik heb bij het opwarmen sesamolie gebruikt. Rn ik heb wat noten geroosterd. Goed voor twee keer lekker en verantwoord eten.

      Nelemans schreef op  over Amsterdam aan tafel

    • Ik heb zó ontzettend lekker gegeten! Heeeerlijk! Wat n uitgebreide en verzorgde maaltijd weer. De harissa is super, en t zelfgemaakte broodje (perfect gaar hoor) ook al zo lekker van smaak. Dankjewel!

      Manon E schreef op  over Amsterdam aan tafel

    • Wat ontzettend leuk om dit bijzondere boek als inspiratie te gebruiken. We hebben er weer van genoten. De stoof was echt verrukkelijk, de huisgemaakte harisssa voor mij/ons perfect op sterkte. We aten de maaltijd op maandag maar het verse brood hebben we uiteraard direct zondag al geproefd...smullen! En ook heerlijk moeten we bekennen dat we er langer dan 1 maaltijd van genieten ...:))
      Kortom, wederom twee hele dankbare buurvrouwen A&A x

      Dearlama schreef op  over Amsterdam aan tafel

    • Beste Chapa,

      Het was weer n heerlijke, smaakvolle èn kleurrijke maaltijd. Wat n mooi palet met al die bijgerechtjes. De kleine gefrituurde"frietjes" waren ook super. Ondanks dat het weer n ruime portie was is alles tot op de laatste rijstkorrel opgegaan.
      Dankjewel!

      Manon E schreef op  over Uit de keuken van Proper Indofood: Tumis kacang panjang

    • Heel erg lekker. Ik had zelf nog eat restjes, dus het werd een lekkere maaltijd.
      De tempeh en de groenten waren zeer smakelijk. Wel voor twee keer.

      Nelemans schreef op  over Uit de keuken van Proper Indofood: Tumis kacang panjang

    • De zacht-zoetzure tempeh met pinda's in een zalige, wat langer gesudderde sambal goreng (?), de kousenband met frisse kokossmaak, de mooi droge emping, de onversmadelijke frietjes, de perfecte knapperige atjar, biologische rijst met liefde bereid... het ene gerechtje was nog lekkerder dan het andere. Dat maakt nieuwsgierig naar een bezoekje aan jouw inspiratiebron. Als zij net zo lekker kunnen koken als dat jij het kan, dan is het een erg goed restaurant!

      Suze2 schreef op  over Uit de keuken van Proper Indofood: Tumis kacang panjang

    • Het was weer n heerlijke maaltijd! Het linzenbrood, de bloemkool, en t frisse slaatje met t lekkere knoflook sausje erbij, top. Het extra zelfgemaakte broodje vond je wat stevig, ok maar ondertussen wel heeel lekker van smaak. Merci!

      Manon E schreef op  over Linzennotenbrood met gegratineerde bloemkool

    • Dat linzennotenbrood was zo zacht: heerlijk,
      De salade en de bloemkool waren de een heerlijke aanvullng. Alle smaken geproefd!

      Nelemans schreef op  over Linzennotenbrood met gegratineerde bloemkool

    • Ten eerste was het heerlijk dat ik niet hoefde te koken en ten tweede ging het er allemaal grif in bij iedereen. We willen wel een abonnement op de brownie! ;)

      Willemijn in Amsterdam schreef op  over Yotam Ottolenghi's Haricots verts- en courgettesalade met tahindressing, en toe: gemarmerde brownie

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 991Maaltijden gedeeld
    • 27Volgers
    • 514Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Ik doe mee met de Fairtrade Week!
    • Bio10daagse badge
    • + 2 Badges

    Like Thuisgekookt

    13547Koks

    38839Afhalers

    90519Gerechten

    210483Ontmoetingen

    Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde