Pasta met een Zalm- Garnaal-mierikswortelsaus

  • 2 / 2 Duim omhoog

Dit gerecht is alleen bedoeld voor mijn "favoriete" vaste klanten. Het is een proefje. (Niet goed, geld terug).

Het gaat om de saus die je bij pasta, rijst of risotto kan eten. Ik kies nu voor spaghetti. De ingrediënten zijn:
droge witte wijn, koksroom, visbouillon, ui, mierikswortel (potje), verse zalmfilet, garnalen (bio), bieslook.

Dat wordt smullen.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Victorieplein, Amsterdam

De kok

IMG 6494 225

Cucina di John (Wolkenkrabber)

Statistieken
  • 542Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 270Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

12288Koks

36434Afhalers

91138Gerechten

205739Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde