Dylicious

fullsizeoutput a58f

Tijm, granaatappel, citroen, rozenwater, saffraan, koriander, gember, kokosmelk, allemaal ingredienten die ik als kind al tegenkwam. Als ik ze zie, ruik ik en zie ik niet alleen de landen waar deze ingrediënten vandaan komen, in gedachten proef ik hoe mooi ze in een gerecht tot leven komen.
Dit is geen toeval, koken en reizen zijn al jaren lang mijn grootste passies. De lokale markten, de tradities van de lokale keukens. Ik vind het dan ook heerlijk om gerechten uit de hele wereld te koken; van Mediterraans tot het Midden-Oosten en Aziatisch. Als gediplomeerd en zelfstandig werkend kok gebruik ik het liefst verse producten en kruiden. Daarbij heb ik geen enkele moeite om rekening te houden met allerlei dieet wensen. Meestal zijn mijn maaltijden glutenvrij of hebben ze een glutenvrije optie.
Ik kook elke vrijdag (en op verzoek) afhaalmaaltijden tussen 5 en 8.
Neem zelf een bakje mee of (voor 1 euro extra) krijg je de maaltijd mee in biologisch afbreekbare bakjes (die ook in de vriezer kunnen).
Mijn gerechten kun je meteen eten maar in de meeste gevallen kun je ze ook invriezen op de dag van afhalen.
Per maaltijd geef ik opwarm instructies mee, mocht je ze willen invriezen.
Wil je altijd weten welke maaltijden ik aanbied, klik dan op de ‘volg deze kok’ button dan dat je me volgt op thuisafgehaald.nl – dan krijg je wekelijks te zien wat ik voor lekkers maak.

Instagram: dylicious_cooking

Liefs Cindy

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Voorhoutstraat , Haarlem

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 51Maaltijden gedeeld
  • 12Volgers
  • 15Bedankjes ontvangen

Like Thuisgekookt

13505Koks

38759Afhalers

90463Gerechten

210260Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde