‹(•¿•)› Hongaarse Goulash met paprika & Spätzle

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 1 Hartje
goulashspatzle

Hongaarse Goulash met Spätzle.

Spätzle wordt in de 'berglanden' veel gegeten bij stoverij-maaltijden. Het wordt gemaakt van tarwebloem en eieren en door een speciale zeef tot deegstukjes gevormd. Deze worden vervolgens weer gebakken in boter en smaken verrassend lekker en naar meer ;-)

Globale ingrediënten van de hele maaltijd: mager rundvlees, ui, (punt)paprika, tomaat, bloem, ei, kruiden.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

naamlogo

Eten wat de pot schaft!

Hallo, wij koken graag voor jou!

Iedereen in huis zijn eigen specialiteiten zal ik maar zeggen, m...

Statistieken
  • 332Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 135Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

12367Koks

36676Afhalers

91247Gerechten

206479Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde