FloraBloemenmarkt

Deze thuiskok kookt voor een buurtgenoot die extra hulp nodig heeft

Hoi allemaal!! Ik ben Flora, werkzaam als arts en ik kook sinds een jaar voor thuisafgehaald in Amsterdam-Centrum. Je kunt me vinden op de Bloemenmarkt, dichtbij Koningsplein.

Ik heb in Spanje waar ik gewoond heb mijn liefde voor de keuken ontdekt. Inmiddels kook ik al 10 jaar lang dagelijks met veel plezier. Ik kook graag Spaans, een aantal gerechten heb ik daar geleerd van huisgenoten. Ook houd ik van indisch en indiaas. Verder kook ik veel Frans, Italiaans, Hollands, en een paar Russische/ Oost-Europese gerechten. Ik probeer regelmatig een nieuwe curry die ik met plezier deel. Indonesisch heb ik van mijn vader geleerd. Daarnaast probeer ik graag nieuwe recepten uit van kookboeken, vrienden en websites. Salades en soepen zijn mijn favorieten. Vaak zijn deze vegetarisch, maar ik kook ook zeker 2x per week met vlees en vis.
Ik ben benieuwd wat jullie van de maaltijden vinden, ik lees bedankjes en tips dan ook met veel plezier.
In de keuken gebruik ik graag verse kruiden: peterselie, knoflook, laurier, koriander, thijm, rozemarijn, dille, kervel, citroengras, munt, etc. Ook gebruik ik erg veel gedroogde kruiden waarbij je steeds een andere samenstelling van kruiden krijgt. Ik gebruik vrijwel alleen biologisch vlees en eieren.

Neem graag je eigen bakje mee. Met bijgerechten is het vaak handig om meer dan één bakje mee te nemen.

Tot ziens op de Bloemenmarkt!

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Singel, Amsterdam

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 162Maaltijden gedeeld
  • 9Volgers
  • 88Bedankjes ontvangen

Like Thuisgekookt

12293Koks

36490Afhalers

91022Gerechten

205953Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde