Hinka

Deze thuiskok kookt voor een buurtgenoot die extra hulp nodig heeft

Hinka van Haren

Ik ben moeder van drie kinderen die niet meer thuis wonen. Koken is een passie van mij en nu de kinderen uit huis zijn komt er ruimte vrij om dit ook voor anderen te gaan doen. Eten delen verbindt, is een sociale aangelegenheid..... 'voor elkaar zorgen'.

Ik ben op de hoogte van en bekend met allerlei diëten. Ik kook zoveel mogelijk biologisch, afwisselend vegetarisch of met vlees en vaak ook glutenvrij. Omdat ik gebruik maak van wat het seizoen te bieden heeft pas ik de menulijst geregeld aan. De 'maaltijden op verzoek' is voor mensen die nu al weten dat ze binnenkort geen tijd hebben of zin hebben om te koken maar toch een gezonde maaltijd willen voor een gezonde prijs. Deze maaltijden maak ik als er om verzocht wordt.

Ik kook ook voor Bijzonder Thuisafgehaald. Dit is speciaal voor mensen die extra ondersteuning rond de avondmaaltijd kunnen gebruiken. Als je je daarvoor aanmeldt zoekt Thuisafgehaald.nl een kok voor je die bij je in de buurt woont en bij je wensen past. Je kunt ook iemand anders aanmelden. De kok neemt vervolgens (telefonisch) contact met je op om je wensen door te nemen en verder af te spreken. Je hoeft bij BijzonderThuisafgehaald dus geen bestellingen via internet te doen en je gegevens komen ook niet op de site. De maaltijden die ik maak voor Bijzonderthuisafgehaald.nl staan overigens niet op de menulijst.

Je kunt mij ook benaderen voor ondersteuning als je graag wilt gaan koken voor anderen maar niet helemaal begrijpt hoe het allemaal werkt. Dan help ik je met opstarten.

Voel je vrij om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.
.

Bedankjes

 • 20150411 164857

  Prima, zaten enkele smaakjes in die verrassend waren, maar die ik niet thuis kon brengen. Zure room ?

  Twan2 schreef op  over Mihoen eenpansgerecht

 • 20150411 164857

  Hinka, het was een heel lekkere maaltijd, met name de broccoli was nog knapperig. Broccoli had ik dit jaar nog niet gegeten.
  De soep was ook verrassend. Die breng je me de volgende keer alsnog in rekening

  GRTN Twan

  Twan2 schreef op  over biologische (glutenvrije) pasta met tomaat, broccoli, zalm en pijnboompitjes

 • Arte zw

  Lieve Hinka, ( zo heet je toch hé ? )

  Ontzettend bedankt voor de overheerlijke maaltijdsoep. Ik heb er enorm van genoten, en hoop nog vaak overheerlijke maaltijden van je te mogen ontvangen !

  Nogmaals veel dank, en veel succes met het verder uitbreiden van je kooknetwerk.
  Goede groet,

  Arte Colder

  Artecolder schreef op  over maaltijdsoep met zalm

 • Het was heerlijk!

  Caidi schreef op  over maaltijdsoep met zalm

Afhaallocatie

Google Map

Hageldor, Nederweert

Geverifieerde gebruiker

 • Tevreden afhalers

Statistieken

 • 10Maaltijden gedeeld
 • 2Volgers
 • 4Bedankjes ontvangen

Like Thuisgekookt

13693Koks

39243Afhalers

91044Gerechten

211975Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde