Dubbele chocoladecake met vruchtenglazuur

    Deze diep-donkere chocoladecake bevat zowel gesmolten chocolade als cacao. En koffie, die je niet proeft, maar die de smaak van chocola nog versterkt. De glazuur wisselt per seizoen. Alle combinaties zijn heerlijk: in het (late) voorjaar en vroege zomer maak ik hem vaak met aardbeien, als er lekkere, verse frambozen zijn, vormen ze, net als aardbeien, meteen een fraaie (en smakelijke, en zelfs een beetje gezonde) decoratie. En in de winter, als er volop citrusvruchten zijn, dan beseffen we weer dat mandarijnen of (indien voorhanden: bloed-)sinaasappels een heerlijke combinatie vormen met chocolade.
    NB: Ik verdeel deze taart in 16 'snacks' ; de prijs van 1 portie is zo'n 'snack'. Zo'n 'snackje' eet wel lekker weg, en is voor de meesten ook voldoende als dessert. Maar een beetje eter kan er wel twee van op...

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Maaltijdverzoek indienen

    Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

    Prijs per portie: Prijs per portie  1,95

    Verzoek indienen

    Deel dit gerecht

    Afhaallocatie

    Google Map

    Rooseveltlaan, Amsterdam

    De kok

    me chef20160708 201616 detail

    Jacqwess

    Hallo, mijn naam is Jacqueline en - hoe raad je het? - koken is mijn grote hobby. Ik leef alleen met...

    Statistieken
    • 562Maaltijden gedeeld
    • 19Volgers
    • 283Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisgekookt

    12285Koks

    36443Afhalers

    91704Gerechten

    205651Ontmoetingen

    Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde