Lamstajine met verse vijgen, rozijnen en amandelen

  • 4 / 4 Duim omhoog
  • 3 Hartje

Lamsschouder gestoofd met verse vijgen en rozijnen, bestrooid met geroosterde stukjes amandel en sesam. Naar Claudia Roden. Het is een feestgerecht, bijvoorbeeld ter gelegenheid van Rosj Hasjana (maar even lekker als je het Joods nieuwjaar niet viert ). Daar hoort immers zoet bij om het nieuwe jaar zoet te maken. Ik serveer deze tajine met couscous en groenten.
NB: Het is wel een seizoensgerecht, alleen als er verse vijgen zijn (late zomer/vroege najaar).

Afhaalmomenten

    • Datum
    • 16:00 - 18:30
    • Resterende porties0/6
    • De prijs van 1 portie incl. de bijdrage voor Thuisgekookt!  8,00
    • Opgeven tot 16:00
    • Uitverkocht!
    • Datum
    • 16:00 - 18:00
    • Resterende porties0/2
    • De prijs van 1 portie incl. de bijdrage voor Thuisgekookt!  8,00
    • Uitverkocht!

Maaltijdverzoek indienen

Wil je op een andere dag van deze maaltijd genieten?
Stuur dan een verzoekje naar de kok om deze maaltijd speciaal voor jou op een andere dag klaar te maken.

Prijs per portie: Prijs per portie  8,00

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Rooseveltlaan, Amsterdam

De kok

me chef20160708 201616 detail

Jacqwess

Hallo, mijn naam is Jacqueline en - hoe raad je het? - koken is mijn grote hobby. Ik leef alleen met...

Statistieken
  • 592Maaltijden gedeeld
  • 19Volgers
  • 295Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

13819Koks

39578Afhalers

91661Gerechten

213038Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde