Makan dahulu, eerst eten

Hallo, ik ben Philippe.

Als kleine Indische jongen zijn eten en koken en praten over eten en koken met de paplepel ingegoten. Zo ook het delen van je eten. Wij waren met zevenen thuis en mijn moeder zei altijd: “waar er zeven kunnen eten, kunnen er ook acht eten”. En wellicht ook negen. Ze hield altijd rekening met onverwachte eters en we hadden regelmatig “aanschuivers”. Ik kook nu dus ook structureel te veel!

Eten en koken zijn bij mij uitgegroeid tot ware passies en dat ben ik dan ook professioneel gaan doen. De afgelopen 10 jaar niet meer, maar de wens voor het delen van mijn gerechten staat nog fier overeind. Vandaar dat ik via deze weg mijn maaltijden wil delen en jullie kennis wil laten maken met mijn gerechten. En uiteraard hoop ik dat de smaakcombinaties je zullen bevallen.

Bij mij staan vers, vers en vers hoog in het vaandel. Kunstmatige toevoegingen van geur, kleur en smaak zijn taboe. De ingrediënten zijn dagelijks ingekocht van de versafdeling, de markt en de slager. Niets uit pot of uit blik komt mijn keuken in of uit! Nou okee dan……tomatenpuree.
Je lichaam is je waardevolste bezit dus daar moet je goed voor zorgen. En ik wil tenslotte ook dat mijn gezin gezond eet.

Als je een maaltijd komt afhalen portioneer ik het voor je in bakjes voor het gemak. Zo kun je rechtstreeks vanuit je werk langs en hoef je niet eerst langs huis bakjes of een pannetje te halen. Ik geef je maaltijd altijd warm mee. Wil je het anders laat het dan even weten bij je bestelling. Geef alsjeblieft ook even aan hoe laat je denkt te komen.

Een portie is altijd ruim voldoende voor één persoon. Wanneer je een kinderportie wilt kan dat uiteraard maar geef het ook van tevoren aan. Voor de helft van de prijs natuurlijk.

Je zult regelmatig gerechten van mij zien en hopelijk besluit je er eens één te bestellen bij me en je te laten verrassen. Ze zijn met liefde en aandacht bereid!

Tot ziens en selamat datang!

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

dibbetstraat , Den Haag

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 78Maaltijden gedeeld
  • 7Volgers
  • 34Bedankjes ontvangen

Like Thuisgekookt

13685Koks

39225Afhalers

91034Gerechten

211926Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde