Mariet's keuken

51DF1598-05DE-4F0C-9258-713B88A01645

Graag verras ik u met mijn gerechten.

Koken en bakken met respect voor mooie en regionale ingrediënten maakt me een blij mens. Bij voorkeur kook ik met biologische producten die ik rechtstreeks bij de teler inkoop. Ik gebruik geen pakjes of zakjes bij de bereiding van de gerechten.

In mijn moestuin ben graag aan het werk om op kleine schaal eigen producten te kweken en deze eveneens dagvers te verwerken.

Kruiden zoals salie lavas bieslook rozemarijn dille en tijm zijn volop voorradig in onze tuin.

Het bakken van taarten zowel zoet als hartig is zeker ook aan mij besteed. Evenals een het bereiden van een heerlijk toetje.

Voor het verzorgen van een buffet- diner of lunch mag u mij eveneens vragen. Deze verzorg ik voor maximaal 30 personen.
Dit bespreek ik graag minimaal een week vooraf met u zodat ik goed af kan stemmen op uw wensen.

Ik geniet wanneer u geniet van mijn kook en bak resultaten

U kunt mij volgen op Facebook: mariet.bennenbroekgielen
Instagram: MarietKookt

Bedankjes

  • Wat een bijzondere en ontzettend lekkere taart. Stevig maar smeuïg, heerlijke bodem( hoe lukt je dat met een vochtige zuurkoolvuiling?). We hebben weer gesmuld , Mariet!

    Ellys schreef op  over Zuurkooltaart met gerookte zalm, oude kaas en bieslook

  • Als vanouds en van-nieuws heerlijk gesnikt. Je bent een smaak maker meester!!!

    Maaike1 schreef op  over Prei-ricottalasagne met walnoten

  • Wat hebben we heerlijk gegeten. Per ongeluk voor 4 personen besteld. We moesten ons bedwingen om het niet in een keer op te eten met zn tweeen.

    Ellys schreef op  over Lamstajine met abrikozen

  • Ook dit gerecht was weer helemaal top! Elke keer word ik weer verrast door de heerlijke maaltijden, ook dit keer weer.

    Astrid75 schreef op  over Moussaka met lamsgehakt en aubergine

  • Wat een heerlijke maaltijd. Lekker fris met de yoghurt saus.

    Astrid75 schreef op  over Chili sin Carne

  • Het plaatje lokte me zeker ook om te bestellen. En in het echt was het nog mooier en het smaakte weer voortreffelijk. Een heerlijk gerecht! Dank en tot snel weer een bestelling!

    Maaike1 schreef op  over Pastinaak roerbak met gember en sesam

  • "Als of er een engeltje over je tong piest!" .... Oh nee. Dat zeiden ze als de jenever goed smaakte hahahahha maar ja die 'cognac' had je er nou juist voor mij uitgehouden. Toch kwam dat engeltje constant voorbij bij het nuttigen van jouw kookkunsten. Mij vader zei vroeger altijd "alsof er een engeltje over je tong fietst" ... want ja p''st kon natuurlijk toen niet. En bij ons gold dat dan vroeger voor lekker eten. Nou weet je dat ook weer. Hoe dan ook. De Kerstavond en eerste Kerstdag zijn rijk gevuld en gemaakt met 2 keer jouw maal te verorberen. Veel dank. Fijne kerstdagen wens ik je toe en op weg naar het nieuwe jaar, waar ik vele malen verwacht te komen afhalen. Groetjes Maaike

    Maaike1 schreef op  over Rodekooltaart met appel gehakte walnoten en cognacroom

  • Cathy profiel

    Heerlijk taart! super mer de walnoten erdoor en een mooi deegje. Met recht een topper van Mariets keuken.

    Keet mee schreef op  over Rodekooltaart met appel gehakte walnoten en cognacroom

  • Wij zeiden tegen elkaar:”Wat een aangenaam gevuld gevoel in de buik!” Het was heerlijk. Een soort koesteren als je dat zo kan zeggen.
    Verder een prachtige combinatie van smaken, de soep met pompoen, pompoen pit olie

    Maaike1 schreef op  over Glorieus Soep

  • Andijviestamppot was lekker.
    Bijgerecht was VERRUKKELIJK
    De combinatie subliem!
    Dank en lief dat je vers voor ons kookte een dag na je aanbod!!
    Verwend!

    Maaike1 schreef op  over Andijviestamppot met gebakken knolselderij en Cranberry-Dadelchutney

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 161Maaltijden gedeeld
  • 7Volgers
  • 50Bedankjes ontvangen

Like Thuisgekookt

12284Koks

36442Afhalers

91116Gerechten

205796Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde