NilsKookt

Nils profielfoto
IMG 20191108 121500

  Verzoek aan afhalers: ik zou het milieu graag zo veel mogelijk willen sparen, daarom wil ik jullie vragen om zelf een container mee te nemen voor de gerechten.

  Hoi,

  Gek op eten. Een kort maar krachtige omschrijving van wie ik ben. Het grootste deel van mijn vrije tijd besteed ik aan dit onderwerp. Lekker koken, uiteten, nieuwe recepten opzoeken of zelfs een avondje bijspringen in een restaurant.

  Ik vind het ook leuk om thuis te experimenter en nieuwe dingen uit te proberen of mijn klassiekers te verbeteren. Dit vergt een hoop uren in de keuken. Zoveel dat ik en mijn vriendin de resultaten niet altijd op krijgen. En omdat ik er een hekel aan om goed eten weg te moeten gooien wil ik mijn gerechten met jullie delen.

  Voor mij is kwaliteit de belangrijkste eis aan mijn eten. Voor een gerecht terug te vinden is op thuisafgehaald.nl heb ik het daarom al minstens 3 keer gemaakt. Ook gebruik ik graag zoveel mogelijk ingrediënten van een goede oorsprong. Dit betekend dat mijn gerechten soms wat duurder uitpakken, maar ik probeer de prijs zo laag mogelijk te houden.

  Wil je wat meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn Instagram:


  https://www.instagram.com/nils_engelman_/

  Bedankjes

  Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

  Statistieken

  • 105Maaltijden gedeeld
  • 11Volgers
  • 53Bedankjes ontvangen

  Like Thuisgekookt

  13107Koks

  37784Afhalers

  90356Gerechten

  207797Ontmoetingen

  Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde