Robert Kookt in Amsterdam-West!

IMG 5652 - Copy

Sinds eind 2014 actief als thuiskok op Thuisafgehaald, kook ik momenteel iedere maandag en dinsdag voor de buurt. Voor zakelijke opdrachtgevers ben ik ook beschikbaar voor catering.

Vanzelfsprekend is koken één van mijn hobbies. Daarnaast hou ik van reizen en vreemde talen, en mijn kookstijl is dan ook een soort culinaire reis rond de wereld.

Ik vind het leuk om regelmatig nieuwe recepten en onbekende ingrediënten uit te proberen en stel feedback van proevers zeer op prijs.

Ik maak zo veel als mogelijk gebruik van verse producten en gebruik zo weinig mogelijk pakjes en zakjes. Zo maak ik bijvoorbeeld niet alleen de pasta zelf, maar ook de tomatensaus (tenzij anders aangegeven).

Als het kosten-technisch lukt maakt ik zo veel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten, mijn streven is namelijk niet om de goedkoopste maaltijd aan te bieden, wel de lekkerste!

Al mijn gerechten zijn voor minimaal 4 personen ook op verzoek beschikbaar. Als je voor 12:00u contact met me opneemt lukt het me meestal wel om de betreffende maaltijd voor diezelfde dag te verzorgen. Sommige gerechten bevatten seizoensgebonden ingrediënten die misschien niet altijd beschikbaar zijn, maar daar kan ik dan een alternatief voor bieden.

Als je je opgeeft voor een maaltijd, geef dan alsjeblieft ook de tijd aan dat je het wilt komen ophalen. Ik vind het fijn als je zelf je eigen bakjes meebrengt. Mocht je die niet hebben, dan kun je voor € 0,50 een bakje van me kopen.

Eet smakelijk!Ik streef ernaar alle bestellingen altijd zo snel mogelijk te bevestigen. Als je binnen een uur geen reactie van me hebt ontvangen neem dan even telefonisch contact met me op op 06-4681 6275 (ook om eventuele andere verzoeken te bespreken). Een mailtje sturen naar robertvanegmond@outlook.com mag ook.

Ik vind het ook leuk als je me volgt, zowel hier op Thuisafgehaald als op

FACEBOOK www.facebook.com/robertkooktinamsterdamwest
TWITTER @Robert_Kookt
INSTAGRAM robert_kookt

Bedankjes

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 1896Maaltijden gedeeld
  • 51Volgers
  • 703Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
  • Ik heb mijn lekkerste lasagne aangeboden op Thuisafgehaald

Like Thuisgekookt

13819Koks

39576Afhalers

91662Gerechten

213031Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde