Sam's Keukentje

Shyam

Ik ben Sam en ik woon en werk in Amsterdam in de zorg. Daarnaast kook ik heel graag uitgebreid voor vrienden en naasten. Koken is sinds mijn jonge jaren een hobby van mij. Ik kook graag, probeer graag nieuwe dingen uit en geef bijna altijd een extra tintje aan het gerecht om het net anders te laten proeven dan zoals het hoort. Ik krijg heel vaak positieve reacties en de vraag waarom ik niet iets begin voor mezelf. Zover is dat nog niet, maar ik heb wel besloten om, naast mijn werk in de zorg, mijn hobby met jullie te delen. Ik wil graag extra gaan koken voor vrienden, naasten, buren, studenten, voor ouderen die niet meer zelf kunnen of willen koken, of voor diegenen die gewoon is een keer wat willen bestellen. Binnenkort maak ik mijn menulijsten met uitleg bekend en wie weet staat mijn gerecht straks op jouw eettafel. Ik ga voornamelijk afhaalservice en catering doen en in bepaalde gevallen is bezorgen mogelijk in de buurt.

Naast koken heb ik natuurlijk ook vele andere hobbies zoals fitnessen, films kijken, muziek luisteren en tijd door brengen met mijn vrienden.

Heeft u interesse om een keer af te halen? Dan hoor ik u stem graag aan de telefoon om u bestelling op te nemen. (0636567816)

P.S. Neemt u ook een kijkje naar de menulijsten en de foto's van mijn gerechten op: www.samskeukentje.simpsite.nl of mijn facebook: Sam GhCh

Maaltijden en soepen worden geserveerd in nieuwe wegwerpbakjes inclusief servet en tas
Foto's zijn zelfgemaakt.
En het betreft grote porties :)

Afhaallocatie

Google Map

Leksmondhof, Amsterdam

Geverifieerde gebruiker

  • Facebook gekoppeld

Like Thuisgekookt

13687Koks

39231Afhalers

91042Gerechten

211943Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde