Mooie verhalen en ervaringen

Thuisgekookt zorgt ervoor dat mensen elkaar in hun buurt beter leren kennen. Soms komen er dan prachtige dingen tot stand. Op deze pagina vind je een greep uit deze mooie, ontroerende verhalen en ervaringen van gebruikers.

Heb jij ook een mooi verhaal of wil jij een bijzondere ervaring met Thuisgekookt delen. Stuur het naar info@thuisgekookt.nl.

"Thuisgekookt heeft ons leven veranderd en vooral ook verrijkt"

Saskia en Abuzer hebben samen het succesvolle koksprofiel Abusassie in Heerlen. Abuzer woont nu 3 jaar in Nederland samen met Saskia en samen voorzien zij de buren van heerlijke Turkse gerechten.

Saskia vertelt:
"We hebben ontzettend veel plezier gehad (vooral de aanschuifetentjes vond ik geweldig, bijna naaste buren die elkaar niet kennen maar door samen te eten elkaar wél leren kennen!) en het was voor ons een geweldige manier om te testen of Turks eten wel in trek is bij onze buren en buurtbewoners.

Thuisgekookt is dus de springplank geweest naar ons eigen afhaalrestaurant en daar wil ik jullie nu al voor bedanken, door deze site hebben wij ons eten kunnen aanbieden maar ook dierbare contacten gelegd met mensen die we anders waarschijnlijk nooit hadden leren kennen. Een van de afhalers komt helpen met schilderen in het nieuwe pand, via Thuisgekookt helpen we - een keer in de drie weken - een gezin van 4 waarvan er 3 ziek zijn. Met een koppel die we beter hebben leren kennen door aanschuifetentjes zijn we een reis aan het plannen om samen met de auto naar Turkije te rijden.

Met andere woorden en dan overdrijf ik niet............Thuisgekookt heeft ons leven veranderd en vooral ook verrijkt. Tegen de tijd dat we een openingsdatum hebben zal ik dat laten weten en misschien kunnen we dan samen bedenken hoe we "afscheid" kunnen nemen."

Saskia

Wat worden wij bij Thuisgekookt blij van dit soort mooie verhalen! Dat eten verbindt bewijzen Saskia en Abuzer maar weer. We zijn trots dat Thuisgekookt jullie springplank is geweest en wensen jullie heel veel geluk met de opbouw van jullie restaurantje!


Lees hier meer mooie verhalen en ervaringen van andere gebruikers!