Online eten bestellen bij Thuisgekookt.nl

Heb je zin in het gemak van een verse maaltijd, maar geen zin om te koken? Bij Thuisafgehaald kun je eenvoudig en snel online eten bestellen. Elke dag genieten er honderden mensen van heerlijk, gezond eten, bereid door een thuiskok bij hen in de buurt. Sinds de oprichting van Thuisafgehaald in 2012 is er via de website al meer dan 300.000 eten bij buurtgenoten afgehaald! Wil je ook het gemak van lekker, vers eten, tegen een goede prijs?

Zoek maaltijden >>

Online Eten bestellen in de buurt

In Nederland zijn duizenden thuiskoks actief. Zo is er altijd iemand in jouw buurt te vinden bij wie je online eten kunt bestellen.

Zo werkt het:

zo werkt thuisafgehaald

  1. Registeer je en ontvang elke dag een overzicht in je email met maaltijden van thuiskoks uit jouw buurt. Of zoek zelf op postcode.
  2. Iets gevonden dat je online wilt bestellen? Klik op de gele knop ‘afhalen’. Je betaalt direct via de website en ontvangt daarna een bevestiging met daarin alle contactgegevens van de thuiskok.
  3. Haal de maaltijd op & ontmoet je buurman of buurvrouw.

Eet smakelijk! Na afloop krijg je een email. Daarmee laat je een digitaal bedankje achter voor de thuiskok, zodat anderen ook kunnen zien hoe de maaltijd is bevallen. En wil je geen maaltijden missen van jouw favoriete thuiskok? Als je bent ingelogd, kun je koks eenvoudig ‘volgen’. Wanneer een kok dan een maaltijd plaatst, krijg jij als eerste bericht. Eten bestellen is dan alleen nog een kwestie van klikken en online betalen!

Maak een account aan >>

Gezond en vers eten bestellen kan wél!

De thuiskoks van Thuisgekookt koken altijd vers en gevarieerd, met veel groenten. Vrijwel alle koks koken zonder pakjes en zakjes. Ook bevat het eten vaak minder zout dan een gemiddelde afhaalmaaltijd. Ook zijn veel koks bereid om rekening te houden met bepaalde dieetwensen en voorkeuren. Of je nu houdt van Hollandse pot, van Surinaams, Thais of Indisch, van gerechten met vlees, of volledig vegetarisch wilt eten, online eten bestellen kan snel en eenvoudig!

Thuisgekookt zorgt voor ondersteuning van koks die koken voor iemand met een allergie of intolerantie. Heb je een kok gevonden die past bij jouw wensen? Je kunt dan ook een abonnement afsluiten in plaats van per dag maaltijden online bestellen. Dan ben je elke week verzekerd van een lekkere verse maaltijd. Weten hoe dat precies in zijn werk gaat? Je leest er meer over op de abonnementspagina.

Goedkoop eten bestellen zonder bezorgkosten

De thuiskoks van Thuisgekookt koken omdat ze het leuk vinden om hun gerechten te delen met buurtgenoten. De prijs die ze rekenen voor de afhaler, is een vergoeding voor de boodschappenkosten. Hierbij komt een klein bedrag voor gas, water en licht. Thuisgekookt telt bovenop de prijs van de kok een kleine commissie voor het onderhoud van de website. Zo is het voor jou mogelijk om tegen een voordelige prijs online maaltijden te bestellen.

Sommige afhalers kunnen maaltijden niet ophalen, bijvoorbeeld omdat ze niet goed ter been zijn. Veel koks zijn bereid om het eten te brengen en rekenen hiervoor geen bezorgkosten. Het bezorgen van maaltijden is geen standaard service van Thuisgekookt. Wanneer je een abonnement afsluit, kun je dat wel afspreken met een thuiskok.

Eten bestellen en afhalen is flexibel

Je kunt vaste afspraken maken met de thuiskok over wat je eet en wanneer. Zo kun je bijvoorbeeld iedere maandag of dinsdag online eten bestellen bij een vaste thuiskok, of misschien wil je juist per week bedenken wanneer je wilt afhalen en bij wie! Eten afhalen bij de thuiskok of thuis laten brengen zijn beiden bespreekbaar. Wanneer afhalen niet gaat, bijvoorbeeld omdat je gezondheid dat niet toelaat, helpen we je een kok te vinden die maaltijden kan komen brengen. Je sluit dan via Thuisgekookt eenvoudig en snel een abonnement af en bespreekt met een vaste kok je specifieke wensen. Haal je liever bij verschillende koks af, op momenten dat het jou uitkomt? Ook dat kan natuurlijk! Wanneer je een profiel aanmaakt bij Thuisgekookt, ontvang je automatisch e-mails met daarin het aanbod uit jouw buurt. Met een paar kliks kun je vanuit die mail gemakkelijk online je eten bestellen.

Consumentenbond test Thuisgekookt positief

De consumentenbond maakte een video over online eten bestellen via Thuisgekookt. Ze noemen het gebruik van de site onder andere gemakkelijk. De geteste maaltijden worden beoordeeld als goedkoop en lekker. Bekijk hier de volledige review:

Via Thuisgekookt nieuwe mensen in je buurt leren kennen

Uit onderzoek blijkt dat online eten bestellen via Thuisgekookt leidt tot meer sociale contacten in de buurt: de helft van de gebruikers leert een paar tot veel nieuwe mensen kennen. Ook leidt Thuisgekookt bij tot een positiever beeld van buurtgenoten. Lees het volledige interview van Stipo over de maatschappelijke kansen van online (eten) delen.

Met eten bestellen via Thuisgekookt ondersteun je een sociale onderneming

Thuisgekookt is een sociale onderneming; dit betekent dat we ondernemen om de wereld te verbeteren. Wij geloven dat we meer kunnen bereiken als we samen delen. Daar hebben we jou natuurlijk bij nodig! Als je via Thuisgekookt.nl online maaltijden bestelt, leer je buurtgenoten beter kennen, kun je gezonder eten en help je tegelijk voedselverspilling voorkomen.

Probeer & bestel een maaltijd bij een thuiskok in jouw buurt

Online eten bestellen bij een thuiskok uit jouw buurt doe je zo: Registreer je en ontvang dagelijks aanbod van thuiskoks uit jouw buurt. Zit er iets bij dat je bevalt? Bestel en betaal en haal de maaltijd af op het afgesproken tijdstip. We zijn heel benieuwd wat je van Thuisgekookt vindt!

Thuiskok Clourinda over Thuisgekookt

Veel thuiskoks doen mee aan Thuisgekookt omdat ze het leuk vinden om iets te kunnen bijdragen aan de maatschappij. Neem bijvoorbeeld thuiskok Clourinda. Zij kookte een aantal jaar voor een chronisch zieke man en betrok meer buren om af en toe een maaltijd voor hem te maken. Ze zegt hierover: “Ik ben heel blij met Thuisgekookt. Zo kunnen we als buurtgenoten samen helpen. Ook voor onszelf is het waardevol. Mijn man en ik worstelen beiden met onze gezondheid. Thuisgekookt geeft mij meer positiviteit. Ik voel me nuttig omdat ik iets voor een ander kan betekenen. En door deze positieve instelling, vind ik de pijn soms makkelijker te dragen.”

Handige links