Kok van de maand maart 2019

Willy, van profiel willy kookt (ook PALEO) uit Den Haag!

Al meer dan 8.000 maaltijden deelde ze de afgelopen 6,5 jaar. En nog steeds kookt Willy met veel liefde, enthousiasme & plezier voor haar buurtgenoten. Een zeer verdiende kok van de maand maart!  

Wat betekent koken voor jou? 

"Koken is echt een levensbehoefte van mij. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Met koken vergeet ik alles wat me verder bezighoudt. Het is mijn hobby en mijn grote passie!"

Wat is de leukste ontmoeting via Thuisafgehaald?

"Er is niet echt één leukste ontmoeting. Ik kook inmiddels 6,5 jaar voor Thuisafgehaald en ik heb heel veel leuke ontmoetingen gehad in die jaren. Heb erg veel vaste en leuke klanten."

Wat is het topgerecht bij je afhalers?

"Topgerechtt? Ik zou het niet weten. Dit verschilt ook van klant tot klant. Maar m'n Thai keuken is bij iedereen erg geliefd. Ook mijn ovenschotels, maar zelfs mijn oer Hollander stamppotjes."

Bekijk alle gerechten van Willy

Heb je een tip voor beginnende koks?

"Tip... Wissel af, en probeer op vaste dagen te koken. Klanten weten dat op een gegeven moment. Gebruik goeie kwaliteit en verse ingrediënten. Geef ruime porties. En kook zo kort mogelijk van te voren. Hoe verser hoe beter. Houd vol en bied ruim van te voren je gerechten op de site aan. En vooral: Stop er je liefde in. Dat proef je!!"

Voor welk gerecht kun je 's nachts wakker gemaakt worden?

"Voor goeie, lekkere, verse soep en maaltijdsalades!! Mmmm mmmm."

Bekijk de andere thuiskoks van de maand