Vragen over de website

Hier vind je het antwoord op de volgende vragen over de website:

  1. De website werkt niet goed, wat kan ik doen?
  2. Wat betekenen de iconen op Thuisgekookt?
  3. Ik heb een spoedvraag, hoe krijg ik snel antwoord?
  4. Is er ook een app?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons via 06 83 44 71 97 of per e-mail via info@thuisgekookt.nl

Overzicht veelgestelde vragen

1. De website werkt niet goed, wat kan ik doen?

Het kan voorkomen dat de website niet helemaal lekker werkt, er zijn twee dingen die je kunt doen om te zorgen dat je optimaal gebruikt kunt maken van Thuisgekookt.

Adblocker
Het kan zijn dat de website niet goed weergegeven wordt doordat je een adblocker aan hebt staan. Zet deze voor Thuisgekookt uit en je zult zien dat de website goed werkt!

Update je browser
Er kunnen natuurlijk problemen ontstaan rondom een website. Thuisgekookt kan bijvoorbeeld iets minder goed werken doordat je een oudere internetbrowser of flashplayer gebruikt. Probeer deze eerst te updaten, dan zal de website veel beter werken.

> Bekijk hier hoe je jouw browser kan updaten

Cache wissen
Je cache van je browser is een plek waarin gegevens tijdelijk worden opgeslagen om snel toegang tot deze data mogelijk te maken. Het kan zijn dat hier verouderde data in staat, het wissen hiervan kan ervoor zorgen dat de website voor jou weer goed werkt! 

> Lees hier hoe je je cache leegt voor jouw browser!

Mocht het uiteindelijk toch niet naar behoren werken, dan vragen we je contact met ons op te nemen via het bovenstaande telefoonnummer of e-mailadres.

2. Wat betekenen de iconen op Thuisgekookt?

 Dit icoon wordt gebruikt voor maaltijden die worden aangeboden voor een specifieke datum. 

 Dit icoon wordt gebruikt voor maaltijden die op verzoek kunnen worden besteld op een dag die voor jou uitkomt. 

 Dit icoon wordt gebruikt om aan te geven hoeveel porties er nog beschikbaar zijn. Staat er 5/5, dan zijn er nog 5 porties beschikbaar. Staat er 1/5, dan is er nog 1 van de 5 aangeboden porties beschikbaar.

3. Ik heb een spoedvraag, hoe krijg ik snel antwoord?

Tussen 09:00 en 17:00 is er altijd wel iemand van Thuisgekookt op kantoor aanwezig om de telefoon op te nemen. Mocht je als thuiskok buiten die tijden een dringende vraag hebben, dan kan je je vraag stellen in de Facebookgroep voor thuiskoks. Deze groep bestaat uit thuiskoks die al een tijd actief zijn. Zij kunnen je vraag wellicht snel beantwoorden!

4. Is er ook een Thuisgekookt-app?

Thuisgekookt heeft een website die gebruikt kan worden op een groot apparaat (zoals laptop of computer) maar ook op kleinere apparaten (zoals telefoons). Daarnaast heeft Thuisgekookt een app die wordt aangeboden voor iOS en Android. Je kunt deze downloaden in de App Store en Google Play!


Overzicht veelgestelde vragen