Vragen - Over Thuisgekookt

Hier vind je het antwoord op de volgende vragen over Thuisgekookt:

  1. Wie en wat is Thuisgekookt?
  2. Hoe zit het met voedselveiligheid bij Thuisgekookt?
  3. Hoe zit het met aansprakelijkheid bij Thuisgekookt?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons via
06 83 44 71 97 of per e-mail via 
info@thuisgekookt.nl

Overzicht veelgestelde vragen

1. Wie en wat is Thuisgekookt?

Thuisgekookt is een community van mensen die eten delen met hun buurtgenoten. Als thuiskok kun je je passie voor koken delen en als afhaler kun je smullen van al dat lekkers in de buurt. Wij geloven dat we samen meer kunnen bereiken als we delen. Dat is de kern van het Thuisgekookt concept. Met de kracht van delen, kunnen wij steeds meer mensen blij maken!

> Meer informatie over Thuisgekookt

2. Hoe zit het met voedselveiligheid bij Thuisgekookt?

Via Thuisgekookt koken buurtgenoten voor elkaar. Als thuiskok ben je er voor verantwoordelijk dat je je maaltijd veilig en hygiënisch bereidt. Ook voor afhalers is het belangrijk om veilig en verantwoord met het eten om te gaan. We hebben informatie die je helpt om je aan de geldende hygiëneregels te voldoen. Deze informatie is opgesteld in samenwerking met de NVWA. Er zijn algemene aandachtspunten voor veilig en hygiënisch koken en afhalen, dus voor thuiskoks en afhalers.

> Meer informatie over voedselveiligheid

3. Thuisgekookt aansprakelijk?

Onze rol is om thuiskoks en afhalers in staat te stellen om maaltijden te delen. Dat doen we zo goed mogelijk. Hieronder een aantal punten met betrekking tot aansprakelijkheid:

  • Thuisgekookt zal nooit persoonlijke gegevens zonder toestemming doorgeven aan derden.
  • Thuisgekookt is niet verantwoordelijk voor het (al dan niet) nakomen van de wettelijke verplichting mbt inkomstenbelasting van de kok.
  • Thuisgekookt kan publicaties die (naar eigen oordeel) op enige wijze aanstoot kunnen geven direct verwijderen zonder waarschuwing vooraf.
  • Thuisgekookt is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgschade veroorzaakt door kok, danwel afhaler.

Overzicht veelgestelde vragen