Ekoplaza

Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen. Wij willen jouw biologische leefstijl ondersteunen. Wij geloven dat de basis van alles de bodem is. Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde, smakelijke, biologische producten op. Die zijn lekker en smaken puur. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals het bedoeld is. Dat wil jij toch ook? Je kunt ervan op aan dat onze producten 100% gecontroleerd biologisch zijn. Een boer, teler of producent moet wel de kans krijgen om een goed product te leveren. Biologisch betekent voor ons dus ook een faire prijs. In een relatie waarin je elkaar vertrouwt en met ruimte voor ieders belang. Biologisch is voor ons ‘a way of living’.
Jouw Ekoplaza, jouw biologische leefstijl.

Vrienden van Thuisafgehaald?

Omdat wij alle mensen het voordeel willen bieden van boodschappen doen zonder zorgen, gezond, duurzaam en eerlijk. Gewoon voor een bereikbare prijs.

Daarom zijn we een volledig biologische supermarkt. Dat heeft voordeel niet alleen voor jou...

Maar ook voor je kinderen en daar weer de kinderen van. Voor de bodem waar we van eten, de dieren die daar wonen en de mensen die er op werken. Voor het water dat we drinken en de lucht die we ademen. Voordeel voor alles wat leeft.

Samen met de thuiskoks maken we een mooie link tussen al deze mensen en gezond biologisch eten.

Ekoplaza... de beste basis voor een goed driegangenmenu

De basis van alles is de bodem. Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde en smakelijke, biologische producten op. Een boer, teler of producent moet wel de kans krijgen die basis goed te verzorgen. Biologisch betekent dus ook een goede, faire prijs en zo samen zorgen voor de wereld om ons heen.

De geur en smaak van echt eten en drinken is niet te vergelijken met geprepareerd voedsel. Vers smaakt beter en is bovendien goed voor je lijf. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals eten bedoeld is. En 100% biologisch, daar kan je van op aan.

Van goed eten en faire producten krijg je goede zin en je voelt je beter, gezonder. Meer energie, meer levenslust. Lachen en genieten met een knipoog, daar gaan we samen voor. Onze producten en ideeën geven jou de basis om te kiezen voor een gezonde levensstijl.

Ons verhaal is er om te delen; be good and tell it. Dan kun jij de goede keuzes maken en met overtuiging voor biologisch gaan. Onze transparante informatie over product en productie kan je verrassen en op ideeën brengen.

Vertrouwen is de basis van een goede relatie en dat moet je elke dag weer waarmaken. Wij maken met boeren, telers en leveranciers afspraken voor de lange termijn en met ruimte voor ieders belang. Zodat we samen kunnen groeien en de vruchten kunnen plukken.

Meer informatie? Kijk op Ekoplaza.nl