De oer-Hollandse hutspot in een nieuw jasje met zoete aardappel. Maar natuurlijk mét balletjes!
Dit recept is in samenwerking met de PLUS gekoppeld aan onze thuiskoks. Op de PLUS website kan je meer informatie lezen over onze samenwerking.
De oer-Hollandse hutspot in een nieuw jasje met zoete aardappel. Maar natuurlijk mét balletjes!
Dit recept is in samenwerking met de PLUS gekoppeld aan onze thuiskoks. Op de PLUS website kan je meer informatie lezen over onze samenwerking.
Zoete-aardappelhutspot met tijm-gehaktballen
De oer-Hollandse hutspot in een nieuw jasje met zoete aardappel. Maar natuurlijk mét balletjes!
Dit recept is in samenwerking met de PLUS gekoppeld aan onze thuiskoks. Op de PLUS website kan je meer informatie lezen over onze samenwerking.
Hoofdgerecht
25 min.
4
Maak lekkere jus van het braadvocht van de gehaktballen. Voeg er 250 ml runderbouillon, een theelepel mosterd en een theelepel ketchup aan toe. Laat een paar minuten inkoken en serveer de jus met de hutspot.