Herfst/Winterse Uiensoep met Leffe bruin en stevig stokbrood

    Een stevige uiensoep voor herfstachtig of winters weer.
    Gemaakt met uien-ringen, spek, knoflook, winterpeen, pastinaak, tijm, bouillon en Leffe bruin-bier en tot slot wat fijngehakte selderij. Geserveerd met stevig half-bruin stokbrood en gezouten roomboter.

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Deel dit gerecht

    Afhaallocatie

    Google Map

    Warmoezierskade, Gouda

    De kok

    Kook foto

    Ariëtte

    Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
    Vaak uit bl...

    Statistieken
    • 1638Maaltijden gedeeld
    • 37Volgers
    • 780Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisgekookt

    13690Koks

    39236Afhalers

    91039Gerechten

    211945Ontmoetingen

    Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde