Pastarollen gevuld met zalm, ricotta, bosui, citroen en dille &saus met sjalot, wijn, room en venkel

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje

Lasagnevellen worden gevuld met ricottamengsel met dille, bosui, citroenrasp, peper en zout en verse zalm. Deze rollen gaan in ovenschaal met een saus van gefruite sjalotjes, witte wijn, laurier, kookroom en peper en zout.
Dit wordt gebakken in de oven. Daarbij wat gesmoorde venkel.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  5,50

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1644Maaltijden gedeeld
  • 37Volgers
  • 782Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

13813Koks

39565Afhalers

91641Gerechten

213006Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde