Stoofvlees met Belgisch bier, specerijen en hutspot-puree

  • 2 / 2 Duim omhoog
  • 1 Hartje
Stoofvlees met trappist en hutspotgroentye

Magere runderlappen gestoofd met Belgisch bier, appelstroop, runderbouillon en vijfkruidenpoeder, lekker lang gesudderd.
Daarna gaat het vlees in ovenschaal met daarop laag gepureerde hutspot (aardappel, peen en ui) tot het goudbruin is.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  5,50

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1599Maaltijden gedeeld
  • 40Volgers
  • 762Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

12287Koks

36466Afhalers

91085Gerechten

205880Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde