Hachee, rode kool en aardappelpuree

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 1 Hartje
DSC 0064

Heerlijk voor een koude dag, deze Limburgse vleesschotel met zoet kersenbier en laurier.

Hachee gemaakt met magere runderlappen, sjalotjes, kersenbier, laurier en appelstroop. Geserveerd met rode kool en aardappelpuree met kaas er door heen.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Zwarte Woud, Utrecht

De kok

Cosette

Cosette is Cookin'

Statistieken
  • 273Maaltijden gedeeld
  • 10Volgers
  • 108Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisgekookt

13500Koks

38749Afhalers

90449Gerechten

210236Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde