Echte GRIEKSE BAKLAVA knapperig uit de oven

    images-1

    Heerlijke BAKLAVA zoet en knapperig uit de oven met extra véél walnoten en amandelen. BAKLAVA gemaakt naar een recept van een echte GRIEKSE KOK getrouwd met noord hollandsche, schone, mijn vriendin.
    BAKLAVA gemaakt van laagjes filodeeg, gesmolten boter, verse gehakte walnoten en amandelen overgoten door een saus van honing, suiker, citroen en kaneel.
    Heerlijk als nagerecht, bij de koffie/thee of tussendoor, één portie is voor de grote trek, hmmm ...
    - intekenen kan al voor 1 portie, wel gaat het gerecht door als er minimaal 4 porties worden afgehaald (door één of meerdere personen).

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Deel dit gerecht

    De kok

    Annemieke portret

    Hazelnoot-je

    Kok "hazelnoot-je" heet u, trouwe en nieuwe afnemers in Leiden, welkom! Eerder ben ik erg actief gew...

    Statistieken
    • 382Maaltijden gedeeld
    • 7Volgers
    • 180Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisgekookt

    12296Koks

    36501Afhalers

    91037Gerechten

    205966Ontmoetingen

    Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde