Sabloniere

image

We eten en koken meestal vegetarisch. Staat er vlees op het menu, dan kies ik voor kwaliteit en niet voor kiloknallers. Ik probeer waar mogelijk biologische produkten te gebruiken en gebruik liever geen pakjes en zakjes. De Arabische /mediterrane keuken spreekt mij erg aan. In de zomer maken we gebruik van de opbrengst van onze tuin in Frankrijk (fruit, pompoenen - alles zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen). De oogst is meestal overvloedig en alles is op hetzelfde moment rijp dus experimenteer ik graag met inmaak en jam en gelei. Soep staat vaak op ons menu in de wintermaanden, waarbij we graag nieuwe recepten uitproberen.

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Weiver, Westzaan

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 810Maaltijden gedeeld
  • 28Volgers
  • 258Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb lekkere Bonduelle Bonenburgers gedeeld met mijn buurtgenoten!
  • Ik heb meegedaan met de EetGeenDierenDag op 4 oktober!
  • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
  • Ik heb met Bio+ producten een heerlijk feestmaal gekookt!
  • Ik wil vegetarische mogelijkheden op de Thuisafgehaald!
  • + 2 Badges

Like Thuisgekookt

13733Koks

39352Afhalers

91230Gerechten

212337Ontmoetingen

Stichting Thuisgekookt | webdesign by Insyde