Serveer met kroepoek.
Ingrediënten
- 70 mg Thaise currypasta
- 150 ml kokosmelk
- 2 stuks aubergines
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 stuk broccoli
- 300 gram zilvervliesrijst
- 1 stuk rode ui
- 10 gram koriander
Bereidingswijze
- Breng een pan met water aan de kook en bereid de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn.
- Snijd de aubergine in blokjes en haal de broccoli roosjes van de stronk. Pel en snipper de rode ui.
- Verhit een scheutje olie in de pan en fruit de rode ui 2 minuten. Bak vervolgens de aubergine 8 minuten mee.
- Voeg de broccoli samen met de groene curry pasta, een scheutje water en de kokosmelk toe en laat 5 minuten meegaren.
- Serveer de Thaise groene curry met de rijst, de koriander en de sambal.